1/17

Dizajnerica Kristina Burja osvojila Abu Dhabi

Hrvatski brend Krie design modne dizajnerice Kristine Burje, predstavio je u Abu Dhabiu eko kolekciju, ekskluzivno osmišljenu za projekt Abu Dhabi fashion sustainability experience, na kojem su nastupila probrana svjetska dizajnerska imena, koja imaju viziju o boljoj budućnosti modne industrije.

"Velika je čast biti prepoznat i pozvan na ovakav modni događaj koji ima misiju osvijestiti ljude o važnosti održivog razvoja. Vjerujem da kvalitetan proizvod može biti dostupan svima, a ne samo pojedincima, da može izgledati dobro i poticati održivi razvoj. Ništa nije za baciti, sve je iskoristivo i može se reciklirati“, rekla nam je modna dizajnerica koja je u novoj kolekciji koristila reciklirani poliester i poliamid, organski pamuk, a njezine prepoznatljive aplikacije na tkaninama su od ekološki prihvatljivih materijala. 

 | Autor: Krie Design Krie Design

Mediji koji su pratili događaj opisali su Krie kolekciju kao stvorenu za boginje jer je Kristina predstavila raskošne, fluidne haljine ukrašene zlatnim detaljima, koje su se odlično uklopile u ambijent predivnog Abu Dhabia, koji odiše luksuzom i neopisivom ljepotom pustinje. Posljednjeg dana modnog događaja, na zahtjev organizatora, Kristina se modnoj eliti predstavila još jednom revijom koja je presjek posljednjih kolekcija u kojima prevladava eko koža, čipka i baršun. Poruka ovog svjetskog projekta je da svi sudionici u modnoj industriji trebaju voditi svoje tvrtke tako da čine dobro za okoliš, zajednicu ali i za sebe.

 | Autor: Krie Design Krie Design

"Samo treba uložiti malo truda za bolju budućnost svih nas, a ovo je pravi trenutak!“, zaključila je Kristina Burja nakon odličnog nastupa u Abu Dhabiu.

Sve fotografije pogledajte u galeriji.

Photo: Krie Design

Komentari 0