Deset stvari koje samo vi i vaša BFF razumijete

Dobra prijateljica zna sve tvoje najgore priče. Najbolja prijateljica s tobom sudjeluje u njima...

Vi i vaša najbolja prijateljica poznajete se u dušu. I ništa nikad neće stati između vas. Većinu vremena ste spojene u kuku i velike su šanse da vas svi oko vas već oslovljavaju u paru. Ona vas nikad neće osuđivati jer ste na drugoj kutiji keksa, petoj sezoni Kardashiana, trećem kreditu zbog cipela,... 

Ništa se nikad neće mjeriti sa snagom ženskog prijateljstva. Kako je Carrie iz Seks i grada jednom rekla: "Možda su prijateljice naše srodne duše, a muškarci samo ljudi s kojima se zabavljamo." Sto posto se slažemo. U čast svim našim "sestrama" koje smo si same odabrale, donosimo deset stvari koje samo vi i vaša BFF stvarno razumijete.

1. Imate tajne nadimke za sve i svakoga.

Pravilo broj jedan: Nikad ne izgovori ime bivšeg u javnosti. Za to postoje nadimci koje samo vas dvije kužite. Šefica na poslu? Naporna kolegica? Zgodni susjed? 

 

via GIPHY

2. Njezin neprijatelj je i vaš neprijatelj. UVIJEK.

O razlozima se ne pita. Objašnjenja vam ne trebaju. Njezin neprijatelj je i vaš neprijatelj. Svatko tko ju je nekad uvrijedio ili povrijedio zaslužuje pogled koji ubija, slobodno bacajte hejt

 

via GIPHY

3. Čitate si misli jednim pogledom. 

Ponekad vas čak i plaši koliko ZNATE točno što ona misli u nekom trenutku. Jedan pogled dovoljan je da si kažete sve, a da ne spominjemo mali milijun situacija u kojima izgovorite istu stvar u istom trenutku. 

 

via GIPHY

4. Samo vi razumijete vaše fore.

Da, da, znamo - ako nemate najbolju prijateljicu, onda vam je ovo itekako iritantno, ali ako ju imate onda znate da je ovo razlog zašto ju obožavate. Smijanje na tuđi i vlastiti račun, fore koje su jednom bile smiješne i ne možete ih izbaciti iz glave, praktički komunicirate vlastitim rječnikom i nepobjedive ste.

 

via GIPHY

5. Dijelite poseban pogled (i ples!) kad krene Bey u klubu.

Da, to je vaš pjesma i da svi to trebaju znati. Vrlo vjerojatno imate i svoje pokrete koji su samo vama smiješni, a nije vam stran ni odlazak do DJ-a u nadi da ćete šarmantno izmoliti VAŠU pjesmu.

 

via GIPHY

6. Ne postoji (pre)sramotna priča za vas.

Što je to sramota? Što je to neugoda? Ako pred nekim nemate srama onda je to ona. Ovo je već sam po sebi dovoljno dobar razlog da ZAUVIJEK ostajete #bff. Previše zna o vama, da biste riskirali...

 

via GIPHY

7. Screenshotanje vam je zajednički hobi.

Nema tog prvog razgovora s nekim frajerom koje si niste screenshotale. Nema tog razgovora za koji vam nije smislila poruku umjesto vas. Sorry dečki, znamo da vam se ovo ne sviđa, ali treba nam drugo, treće, peto mišljenje,...

 

via GIPHY

8. Barem u nekom trenutku svi oko vas misle da ste par. 

Ako vas barem jednom u životu vaši ostali prijatelji nisu pitali "jeste li u vezi?", niste ništa napravile.

 

via GIPHY

9. Nemoguće vam je ljutiti se jedna na drugu duže od 24 sata.

Jer ti fali. Jer joj želiš poslat onaj gif. Jer moraš s njom prokomentirat zadnju Instagram fotku od bivšeg. Jer ti treba smislit poruku za budućeg. 

 

via GIPHY

10. Uvijek si kažete istinu (čak i kada boli).

Jer naravno da ćete joj prvi reći da joj je dečko koma, a outfit loše stoji. I naravno, obavezno ju upozorite da ima ruž na zubima. Među vama nema ljutnje jer ona uvijek misli najbolje za vas!

 

via GIPHY

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0