Deset iritantnih Instagram fotki koje više nikom nisu simpatične

Molimo vas prestanite: Ove objave treba zakonom zabraniti na svim društvenim mrežama

Priznajemo, volimo Instagram. Ne, ne, mi obožavamo Instagram. Ali pored svih onih super fantastičnih fotografija s putovanja i inspirativnih outfita i citata kojima se divimo, postoji užasno puno objava na našem newsfeedu zbog kojih ozbiljno pomišljamo na jedan od neoprostivih grijeha Instagrama -  klik na unfollow. Da, mama, to se odnosi i na tebe. Danas donosimo top deset ultimativno najglupljih fotki koje ljudi (i dalje!) objavljuju na društvenim mrežama.

1. SELFIJI IZ TERETANE 

Dobro je l' dosta više? Drago nam je da vježbate. Drago nam je da ste fit. Ali beskonačni selfiji iz teretane stvarno postaju naporni. Jedino gore od selfija? Fotka u ogledalu. Još gore od toga? Iscrpan opis fotografije u kojem nas sve školujete kako ćemo se osjećati nakon vježbanja i koliko je dobar osjećaj završiti trening. A tek fotke pređenih kilometara na traci...Ajme majko!

 

via GIPHY

2. SLADUNJAVI IZLJEVI LJUBAVI

Mi volimo ljubav! Dapače, mi smo definicija heštega samoljubav. Ali za fotke s dečkom iz kreveta, držanje za ruku u blogerskom stilu, izjave ljubavi preko opisa fotografije i sladunjave puse dok je u pozadini zalazak sunca - nemamo više živaca.

 

via GIPHY

3. PHOTOSHOP FAILOVI

Naučite nešto na primjerima zvijezda kojima se svakodnevno smijemo zbog gadnih grešaka u photoshopu. Pa trebali bi biti jako blesavi da povjerujemo u onu #nomakeup fotku. Ne prozivamo, ne imenujemo, ali svi ih znamo. 

 

via GIPHY

4. FOTOGRAFIJE HRANE

Napokon ste otišli u onaj odličan sushi restoran i želite to podijeliti sa svima. Naravno da želite, to su vaše uspomene! Ali vaš doručak, ručak, večera, prvi međuobrok, drugi snack, sladoled, proteinski shake, krafna, jagode sa šlagom - ne, ne i ne. Jedino gore od toga su oni Instagrameri super nabrijani na zdravu hranu...

 

via GIPHY

5. MUTNE FOTOGRAFIJE

Ne kažemo da svaku fotku treba slikati dronom da bi bila dobra, ali polu mutne fotke (a video je još gori!) na kojima jedva vidimo vaše obrise, više nisu fora. Plus: znamo kad ste fotku provukli kroz šest Instagram filtera jer također gube na kvaliteti. Hmm, hmm.

 

via GIPHY

6. SCREENSHOT RAZGOVORA 

Sjećate se onog urnebesno smiješnog razgovora s besticom u kojem ste si poslale tisuću emojija, pričale šiframa i rekle istu stvar u isto vrijeme. Odlično, ali ne za Instagram. 

 

via GIPHY

7. BESKONAČNE FOTKE PSA

Sladak je jedanput. Sladak je dvaput. Ma sladak je i treći put. Ali baš svaki dan? Ne. A svim dečkima koji skupljaju jeftine poene sa svojim super slatkim psićem kažemo - prozirni ste i pročitale smo vas davno. 

 

via GIPHY

8. BESKONAČNE FOTKE BEBA

Vaša beba je vaše blago. I naravno da će većina fotografija koju podijelite s nama uključivati i nju. Ali stvarno ne moramo znati baš sve, o svemu što radi, baš svakog dana, svakog sata. Za to postoji InstaStory na kojem vas ignoriramo. 

 

via GIPHY

9. #TBT KAD NIJE #TBT

A svaki dan OSIM četvrtka evidentno NIJE #tbt. 

 

via GIPHY

10. SPAMANJE 

Nije li jedna fotka na dan dovoljna? Da nam pokažete i podijelite s nama highlight svog dana? Ok, dvije dopuštamo. Sve više od toga je spam. I da, okretat ćemo očima kad ponovno iskoči vaše ime na newsfeedu.

 

via GIPHY

Photo: Getty Images

Komentari 0