Denim kolekcija od sada u adidas Originalsu

Nakon mjesec dana, 120 prijava i preko 15,000 likeova, žiri u sastavu Mario Petreković, voditelj i kreativac, DJ Chill, predstavnik hip-hop i klupske scene, street art umjetnica OKO i blogerica Isabella Rakonić izabrali su pobjednike adidas all originals represent facebook natječaja.

 | Autor: Prvo mjesto osvojili su plesači iz School of Street Styles (SOSS) koji su originalnom fotografijom pokazali svu svoju kreativnost i osobnost. Na druženju u adidas Originals shopu, organiziranom povodom uručenja nagrade i predstavljanja prve vlastite adidas Originals Denim kolekcije, žiri i SOSS-ovci imali su priliku zaviriti u svijet Originalsa i zabavljati se uz ritmove DJ Chilla.

Marija Petrekovića i Isabellu Rakonić posebno su oduševile traperice koje se od sada mogu pronaći u ponudi adidas Originalsa. Nakon nekoliko sezona suradnje s Dieselom, adidas uvodi i vlastitu liniju traperica koje se savršeno slažu uz urbani modni stil kao osnovnu značajku brenda. adidas Originals Denim kolekcija neodoljivo spaja kvalitetni traper sa suvremenim dizajnom, a u ovoj kolekciji mogu se pronaći traperice za žene sa skinny krojem i klasični originalni kroj za muškarce. Naslanjajući se na popularnost adidas brenda u proizvodnji obuće, sve traperice posebno su dizajnirane kako bi se savršeno mogle "nositi" na tenisice, a njihov donji, unutarnji dio napravljen je od posebnih materijala koji štite tenisice od propuštanja plave traper boje.

 | Autor: Pokretanje lokalne facebook aplikacije naslanja se na globalnu all originals represent kampanju kojom je adidas Originals htio potaknuti mlade generacije iz cijelog svijeta da pokažu originalnost, kreativnost i osobnost - što predstavljaju, kao individualci i kao dio svoje ekipe. Kako bi se prijavili na all originals represent facebook aplikaciju svi zainteresirani morali su se u obući adidas Originals i uploadati fotografiju uz kratak tekst s objašnjenjem po čemu su oni posebni.

Traperice iz adidas Originals Denim kolekcije mogu se pronaći u adidas Originals shopu, Bogovićeva 1a, a cijene se kreću od 569 do 839 kn.

Photo: None

Komentari 0