Darujte originalno: Etna Maar predstavlja "lutkice za živce"

Vrijeme blagdana je poznato kao vrijeme darivanja, vrijeme radosti ali i vrijeme stresa kojem smo svakodnevno izloženi. Upravo kroz svoj lik "Little Frida" dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik liku Fride Kahlo koji koristi kao motiv na svojim tunikama, majicama, nakitu i torbama udahnula je nov život.

Izrađena je mala „lutkica za živce“ punjena slavonskom lavandom koja će na vas djelovati smirujuće i opuštajuće. "Lutkica za živce" zbog svog svojstva lavande umirit će vas, ublažit će vam stres, osloboditi vas depresije, migrena, napetosti i umora. 

 | Autor: John Pavlish John Pavlish

Ove blagdane darujte originalno, darujte "lutkicu za živce" i izmamite osmijeh svojih najmilijih. Samo za ovu priču glumica Nera Stipičević utjelovila je lik  "Little Frida -Fride Kahlo" na sasvim jedan drugačiji način, način Etne Maar. Lik '"Little Frida'" nastao je kao ideja za dječju kolekciju prikazanu u travnju na KidsFashion weekendu i predstavlja dizajneričin doživljaj lika poznate slikarice Fride Kahlo. Lik Fride kao djevojčice naslikao je specijalno za Etnu Maar akademski slikar Zoran Šimunović. Iz te priče nastali su kasnije i proizvodi za ''odrasle'' djevojčice –tunike, majice, nakit i torbe a kao zanimljiv i praktičan poklon za predstojeće blagdane lansirana je i lutkica ''za živce '' koja osim što Vam izmamljuje osmijeh na lice bit će vaš najsmireniji suputnik. Lutkica za živce dostupna je u Ilici 82 i putem Etna Maar web shopa. 

Photo: John Pavlish

Komentari 0