28. listopada 2015.

Coffeemed – medno sladilo za kavu i mlijeko

Većina od nas svako svoje jutro započinje sa šalicom kave. Crna ili bijela, cappuccino ili espresso, kava je uvijek uz nas i u vrijeme druženja sa prijateljima, poznanicima ili poslovnim partnerima.

Izvanredan okus kave svatko prilagođava prema svojim preferencijama koristeći dodatke kao što su mlijeko i/ili šećer. Konzumni šećer koji sadrži prazne kalorije, spušta energiju i deblja može se zamijeniti prirodnim pripravkom Coffeemed-om koji nam na tržište donosi najstariji privatni proizvođač pčelinjih proizvoda u Hrvatskoj, tvrtka PIP d.o.o.

 | Autor:

Coffeemed je zdravo i ukusno medno sladilo koje se može koristiti u kavi i/ili mlijeku. Sadrži tri sorte meda sa biljnim ekstraktima i u potpunosti je prirodan proizvod. U mlijeku ga mogu koristiti i djeca već od godine dana starosti. Može se koristiti za sve vrste kava, a što je najvažnije – potpuno se sljubljuje s okusom kave i ne mijenja joj okus.

Med vraća energiju, jača otpornost organizma, olakšava resorpciju lijekova i hormona, posjeduje antiseptičko, antimikrobno i protuupalno djelovanje. On je i hrana i lijek. Coffeemed sadrži 20% manje kalorija i više nutrijenata od iste količine šećera, a kako je Coffeemed 1,5 puta slađi potrebna je manja količina za zaslađivanje pa je ukupna količina unesenih kalorija znatno manja. Popijete li dnevno u prosjeku dvije kave, godišnje postoji više od 700 dobrih razloga da napravite zdravi iskorak i šećer koji ste planirali staviti u kavu zamijenite jednom vrećicom Coffeemeda. 

Komentari 0