Čitaj novi Budi.IN i osvoji super skutere Kymco

U subotnjem Budi.IN-u potražite detalje o velikoj nagradnoj igri. Uključite se i osvojite fantastične skutere Agility marke Kymco za proljetnu vožnju gradom!

Osim toga sutrašnji vam broj donosi i veliki autoprilog u kojem možete pročitati i kako je naša Dubravka Prpić Znaor testirala automobile, koji su trendovi kada su u pitanju vaši limeni mezimci i kako personalizirati automobil. Priželjkujemo i sunčano vrijeme pa vam donosimo i tekst o kabrioletima uz koji možete maštati o vjetru u kosi i ljetnim večerima. 

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Naravno i ove subote donosimo vam stalnu dozu modnih i beauty tema. Jedan od najzastupljenijih trendova koji smo mogli vidjeti na ovogodišnjim revijama je povratak viktorijanskog doba. Romantična je čipka ovdje neizostavna, bilo na visokim ovratnicima ili rubovima bluza. Uz nju kolekcije su prepune volana i voluminoznih kreacija u koje će se zaljubiti sve fashionistice koje vole (jako) retro izadnja.

 | Autor: Goran Čižmešija Goran Čižmešija

Vratile su nam se i vječne zvjezdice. Kako je Miuccia Prada prije nekoliko godina u modu vratila platforme, Yves Saint Laurent modernizirao ženska odijela, a Diane von Furstenberg haljine na vezanje, odgovornost za jedan od najvećih trendova sezone - povratak zvjezdica, početke vuče od Dolce & Gabbane.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ove subote beauty dio magazina posvetili smo crvenom ružu. Nekad skandalozan, danas nezaobilazan, crveni ruž uvjerljivo stoji na tronu make-up industrije.

 | Autor: arhiva arhiva

U rubrici destinacija putujemo u New York, a interijere smo posvetili terasama, balkonima i vrtovima koji nas jedva čekaju.

Photo: Goran Čižmešija

Komentari 0