Cindy Crawford i Kaia Gerber izgledaju kao blizanke na naslovnici magazina

Izreka 'Kakva majka, takva kći' dobit će potpuno novu dimenziju kada vidite koliko mlada Kaia sliči na svoju prekrasnu majku

Supermodel Cindy Crawford i njena kći Kaia Gerber zablistale su na prednjoj i istražnoj strani naslovnici novog izdanja časopisa Chrome Hearts, kojeg dva puta godišnje izdaje istoimeni američki accessories brend. retro fotografija Cindy u izazovnom kožnom bodiju našla se na prednjoj, dok je stražnja strana naslovnice pripala 14-godišnjoj Kaiai koja je zauzela jednaku pozu i, doslovno, stajala u sjeni fotografije svoje majke.

Izgleda da Gerber slijedi stope svoje uspješne majke, gradeći manekensku karijeru uz nekoliko glumačkih gaža. Sigurno je od velike pomoći što uz sebe ima nekoga s toliko iskustva tko joj može dati savjete iz prve ruke i o karijeri, ali i o samopouzdanju.

"Da, naravno da možete izgraditi karijeru radeći nešto što uistinu volite," komentirala je Cindy unutar stranica časopisa. "Naravno da ćete i tada imati loših dana, kao i u svakom poslu."

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Sigurni smo da mladu Kaiau čeka uspješna karijera, jer izgleda kao sestra blizanka svoje super uspješne majke. A modni svijet nikada neće odbiti još jednu Cindy Crawford...

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0