Kozmetička linija Cien Sun u Lidlu

Njega kože izuzetno je bitna, posebice za vrijeme ljeta. Tijekom vrućih ljetnih dana, pružite svojoj koži dodatnu njegu s učinkovitom i pouzdanom zaštitom od sunca uz liniju kozmetičkih proizvoda Cien Sun iz Lidla. Asortiman Cien Sun sastoji se od klasičnih proizvoda – mlijeka i sprejeva za sunčanje, proizvoda za aktivnu zaštitu od sunca u koje spadaju prozirni sprejevi za sunčanje, losiona i hidratantnih gelova za njegu nakon izlaganja suncu te dječjih krema i sprejeva za sunčanje.
Hit proizvodi koje izdvajamo iz bogate ponude su dječja krema za sunčanje i dječji sprej za sunčanje sa SPF-om 50+, losion za sunčanje sa šljokicama sa SPF-om 20 te mlijeko za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 i 50.

 | Autor: Cien Sun kozmetička linija hidratantna je i vodootporna, osigurava koži sigurnu i pouzdanu zaštitu od UV zraka te posebno njeguje i vlaži svaki tip kože. Većina je proizvoda Cien Sun veganske recepture i ne sadrži mikroplastiku, a ambalaža je napravljena od recikliranog materijala. Svi Lidlovi Cien kozmetički proizvodi, pa tako i oni iz linije Cien Sun, dematološki su ispitani, kvalitetni i povoljni – njeguju vaše tijelo i omogućuju vašoj koži da zablista.

Photo: None

Komentari 0