15. srpnja 2015.

Centar Kaptol obilježava 15 godina postojanja

Uz slogan Nadahnuće 15 godina Centar Kaptol, mjesto u kojem sva čula uživaju, ove godine obilježava 15 godina postojanja.

Koncept trgovačkog centra u ovih se 15 godina pokazao odličnim– posjetitelj u njemu mora pronaći za sebe najbolje od modne ponude, ugostiteljske ponude, iz područja njege i ljepote, ali i uređenja vlastitog životnog prostora.Naime, proteklih 15 godina Centar Kaptol prepoznat je kao adresa na kojoj se nalaze high fashion brendovi, mjesto gdje se uživa uz kavu i ukusne kolače, vježba, centar u koji možete doći sa svojim kućnim ljubimcem...

 | Autor:

POVJERENJE OD PRVOG DANA

Neki od modnih brendova poput Max&Co-a i Marks&Spencera u Centru Kaptol su od njegovog osnutka što je dokaz uspješnosti ovog centra. Upravo u ova dva svjetski poznata modna brenda već su stigle jesenske kolekcije čime će biti oduševljeni modni znalci i zaljubljenici u shopping, a tu su i posebne akcije kao uvod u veliko ljetno sniženje. Kad spominjemo modnu ponudu nikako ne smijemo ne spomenuti concept store Makamo, britanski Burberry, ali i Armani Jeans, IKKS i Seventy gdje je već sada dio ponude snižen 50%. Centar Kaptol dobar je domaćin i Palmersu, Skinnyju i Lisci, trenutno top lokacijama za potražiti udoban i atraktivan kupaći kostim.

 | Autor:

HEDONIZAM U SVIM PODRUČJIMA

Masaža, pedikura ili čišćenje lica u Centru Kaptol? Može. Afroditin beauty salon je adresa na koju valja poći, a za savršen styling kose pobrinut će se čarobnjaci Frizerskog studija Opium. Parfumerija Douglas, pored glavnog ulaza u Centar Kaptol, na prvu osvaja mirisima koji iz nje dopiru, a tu je i dm. Centar Kaptol idealno je odredište i za sve koji svoje nepce žele počastiti jedinstvenim okusima. Tu su japanski restoran Takenoko, za sladokusce Torte i to, Bonkulović delikatese i Konzum. Ako vam je na prvome mjestu briga o zdravlju u sklopu Centra Kaptol nalazi se i Physio Sport, centar koji spaja estetiku, fizioterapiju, kineziterapiju, rehabilitaciju i individualni trening.

Budući da Centar Kaptol obilježava svoju slavljeničku godinu, nove inspirativne ideje za uživanje u životu, posjetitelji mogu pronaći na Facebook i internetskoj stranici Centra www.centarkaptol.hr.

Komentari 0