1/13

Čarobne lutkice u novoj Boudoir kampanji

Čarobnom kampanjom, Modni studio Boudoir predstavlja kolekciju proljeće/ljeto 2014. naziva BEBE, sestara Martine Čičko Karapetrić i Morane Saračević koje već više od desetljeća kreiraju haljine za žene koje vole modu s drugačijim, posebnim pečatom.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić Očaravajući svijet ženstvenosti novom su kolekcijom pokazale sestre Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, poznatije kao modni dvojac brenda Boudoir. Boudoirke u kolekciji naziva BEBE za proljeće/ljeto 2014. ostaju vjerne bajkovitom kreiranju haljina koje već više od desetljeća šivaju za žene koje vole modu s drugačijim, prepoznatljivim pečatom.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić “Prilikom kreiranja i stvaranja ove kolekcije, Morana i ja bile smo inspirirane lutkama i njihovom nadnaravnom statičnom ljepotom. Prekrasne su i svaka je od nas, a vjerujemo da je tako s gotovo svim ženama i djevojkama, kao djevojčica imala barem jednu lutku. Kolekciju smo stoga nazvale BEBE jer je to starinski izraz za lutke”, objasnila je Martina Čičko Karapetrić.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić Kako nadalje objašnjavaju sestre Martina i Morana, kolekciju su pripremale dva mjeseca, a opisuju je kao sublimaciju svjetskih trendova, ali i bezvremenskog Boudoir potpisa. Zrcalne simetrične igre slaganja čipkanih aplikacija u kontrastu su s potpuno pročišćenim krojevima Boudoirovih haljina.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić Martina i Morana su oživjele plisse, koji u njihovoj novoj kolekciji dobiva sasvim nove forme. BEBE haljine za ovo proljeće i ljeto su zvonolika oblika i midi dužina, a Boudoirke su ih kreirale u puderastim tonovima koji sežu od najsvjetlije krem boje pa sve do boje mesa. Osim nježnim tonovima, kolekcija je obilježena i nezaobilaznom crnom, ali i živim bojama kao što su neonski ružičasta i žuta.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić Već prepoznate kao dvojac čije se kampanje pamte, još dugo spominju i umjetnički proučavaju, boudoirke su prilikom snimanja i ove modne kampanje angažirale vrhunske fashion stručnjake. BEBE kolekciju snimio je višestruko nagrađivani hrvatski modni fotograf Mladen Šarić, make up potpisuje Saša Joković, poznati hrvatski vizažist, a za kosu je bila zadužena Milena Maršić iz frizerskog salona Glamour.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić Likove beba su za potrebe kampanje utjelovile Mia Farac iz agencije Sonic Models te Gordana Dude iz agencije Talia Model. Haljine iz BEBE kolekcije dostupne su u Modnom studiju Boudoir, u Radićevoj 22 u Zagrebu.

 | Autor: Mladen Šarić Mladen Šarić U galeriji detaljnije pogledajte novu Boudoir kampanju...

Photo: Mladen Šarić

Komentari 0