Budi kao Doris!

Na svečanoj premijeri filma „Larin izbor: Izgubljeni princ“, zvijezda večeri Doris Pinčić plijenila je pozornost svojim fantastičnim izgledom!

Naime, elegantna kao i uvijek i ovaj puta je ispravno odlučila: „Manje je više!“ Iako je prava ljubiteljica nakita, uz dugu svjetlucavu haljinu odabrala je diskretan nakit koji se savršeno uklopio u njenu odjevnu kombinaciju.

Doris je pravi primjer mladim djevojkama kako na cjenovno prihvatljiv način idealno upotpuniti stajling nakitom trajne vrijednosti. Iz širokog asortimana zlatarni ZAKS Doris se odlučila za rustikalni prsten, diskretne naušnice i krutu narukvicu, a svaki komad nakita bio je optočen markezitima. Izgleda da je Doris pravi znalac jer markeziti se u proizvodnji nakita koriste još od Antičke Grčke, a posebno popularni bili su u viktorijansko doba. Markeziti se vrlo često apliciraju na srebrni nakit, a Doris zna da na osunčanom tijelu oni u ljetnim mjesecima vode usku borbu s tirkiznim nakitom, ali su ipak prikladniji za večernji izlazak.

 | Autor:

Nakit za premijeru u ZAKS-u su izabrale i glumice Ecije Ojdanić i Jagoda Kumrić. U prljavo rozoj haljini sa šlepom Ecija je briljirala visećim ZAKS-ovim naušnicama od bijelog zlata i srebrnim prstenom optočenim cirkonima.

 | Autor:

Njena kolegica Jagoda izabrala je crne okrugle naušnice s kultiviranim biserom i tri crne čelične narukvice izrađene dijelom od srebra, a dijelom od tkanine – koje se već najavljuju kao nova hit vrsta nakita!

Photo: None

Komentari 0