Briljantni nakit koji oduzima dah

„Kada ne bi bilo žena dijamant bi bio običan kamenčić“, poznati je i istinit citat Victora Hugoa jer činjenica je da žene vole lijepi nakit, a upravo su dijamanti jači od svih prolaznih trendova i izvrstan način da se izrazi osobnost i stil.

 | Autor:

Upravo zbog toga lideri na hrvatskom tržištu nakita, poznate zlatarske obitelji Glasnović i Dodić, vlasnici zlatarni Zaks i srebrnarnica Argentum, u ponudu Zaksa nedavno su uvrstili i novu liniju nakita s briljantima. Riječ je o više od stotinu modela prstenja, točnije, oko stotinu kompleta na odabir  koji sadrže prsten, naušnice i privjesak, te o 20-ak novih modela burmi s briljantima. Cjelokupna kolekcija nakita s briljantima izrađena je većinom od 18 karatnog bijelog zlata, a po želji kupca može biti i oplemenjena dragim kamenjem: safirima, rubinima, smaragdima, ametistima, aquamarinima, dimnim topazima i sl.

 | Autor:

Zaks u Hrvatskoj ima 11 poslovnica, među kojima je perjanica nedavno otvoreni Zaks Premium Store u centru Zagreba, na Trgu  bana Jelačića, u kojemu se, osim redovnog asortimana zlatnog  i srebrnog nakita vrhunskog dizajna, nude i ekskluzivne  linije  modnih dodataka proizvedenih u Hrvatskoj i inozemstvu. Zaks suvereno prati svjetske trendove i najviše standarde u proizvodnji, a vizija tog lanca trgovina nakitom je postati regionalni lider s istaknutim temeljnim vrijednostima:  spojem tradicije, kvalitete i modnih trendova te kupcem koji je uvijek na prvom mjestu.

 | Autor:

Zaks je u Hrvatskoj doista referentno mjesto za nabavku zlatnog nakita i nakita s briljantima,  a to su prepoznale i mnoge poznate osobe iz javnog, političkog i estradnog života. Brojni građani Zaks su prepoznali po kvaliteti, te modernom, ali i tradicionalnom nakitu koji nudi. Zlatni i srebrni nakit, većim dijelom iz vlastite proizvodnje, ali i posebna linija uvijek cijenjenih zlatnika, kao i spremnost da se u vlastitim pogonima izradi nakit po želji - Zaks je izdigla iznad konkurencije.  

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0