Blake Lively osvaja Cannes svojim odličnim trudničkim stilom

U njen trudnički stil zaljubili smo se već kada je prvi put bila trudna, a sada nas je ponovno osvojila

Divna trudnica Blake Lively na filmskom festivalu u Cannesu pokazala je neke odlične trudničke outfite. Već na samom otvorenju, osvojila nas je u dugačkoj metalik Atelier Versace haljini, koja je savršeno istakla njenu liniju, a trudnički trbuščić jedva se nazirao.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Na premijeri filma The Shallows u kojem je ona glavna glumica zablistala je u Giambattista Valli Haute Couture haljini sa zlatnim detaljima i mašnom na leđima. Crno-bijele salonke na prugice podigle su cijeli outfit, a tamne naušnice dale su dozu glamura opuštenoj frizuri.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Kasnije istog dana, Lively je mamila pogleda pripijenom modro-zelenom koktel haljinicom iz Versace Pre-Fall kolekcije za 2016 i minimalističkim srebrenim sandalama. Outfit koji istovremeno izgleda chic i udobno sve je što jedna stajliš trudnica, poput nje, može poželjeti.

 | Autor: Splash Splash

No, Blake nije tu stala. Istog dana presvukla se još jednom i ponovno osvojila crveni tepih prestižnog filmskog festivala. Na premijeri francuske komedija Slack Bay, Blake je izgledala poput Pepeljuge iz Disneyevog filma u raskošnoj Vivienne Westwood Couture haljini nježno plave boje, a čak je i njena frizura podsjetila na princezu iz bajke.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Blake, koja će po drugi put postati majka, već je u prvoj trudnoći osvojila sve svojim odličnim stilom pa se veselimo njenin budućim trudničkim outfitima.

Photo: arhiva

Komentari 0