'Blagdanski Noir' Barbare Repe

Poznata hrvatska modna blogerica i stilistica Barbara Repe (ar-ar) godinu na zalasku pozdravlja velikim blagdanskim modnim editorijalom 'Blagdanski Noir'.

 | Autor: Mare Milin Mare Milin

Kao i prijašnjih godina, Barbara Repe udružila je snage s nekim od najjačih imena hrvatske  modne scene u stvaranju ove nesvakidašnje blagdanske modne priče te ponovno snimila zanimljiv modni editorijal. U modni pozdrav 2013. godini uključili su se Matija Vuica, Ivica Skoko, Boris Pavlin te Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević koje potpisuju poznati brend Boudoir.

 | Autor: Mare Milin Mare Milin

Dizajneri Perwoll Fashion.hr-a i Schwarzkopf Cro a porter-a ustupili su neke od svojih najznačajnijih komada iz kolekcija da zablistaju ispred objektiva poznate hrvatske fotografkinje Mare Milin, koja je još jednom pokazala svoju kreativnost i umijeće iza objektiva.

 | Autor: Mare Milin Mare Milin

Nakon prošlogodišnje modne bajke zvane Orašar koja je izazvala oduševljenje u medijima na radu je totalni zaokret. Inspiracija za ispraćaj 2013. godine pronađena je u svima dragom vremenu starog Hollywooda, ali s dozom Noir elemenata u sebi. Ono što je najvažnije, elementi su snažne, senzualne, ali nadasve ženstvene žene koja zna što želi. Ženu koja jedva čeka slavlje, radost blagdana i koja će se ovih blagdana prikazati u svom najboljem svjetlu!

 | Autor: Mare Milin Mare Milin

''Željela sam napraviti editorijal koji se razlikuje od svih prethodnik do sada. Nešto senzualnije, mračnije i snažnije, a vjerujemo da smo to i uspjeli. Isto tako volim dekadenciju glamura prošlog stoljeća i vjerujem da smo i to uspjeli maksimalno dočarati. Za ovaj editorijal kombinirala sam različite teksture i materijale koji su se izvanredno uklopili u zanimljivo okruženje Tom Tom kluba. Raditi s Mare je bilo nevjerojatno iskustvo i najbitnija je povezanost u ideji i realizaciji. Tim je bio savršeno uigran te je na najbolji mogući način uspio sa mnom realizirati ovaj editorijal“ izjavila je Barbara.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: Mare Milin

Komentari 0