1/8

Blagdanska kolekcija Ivana Alduka

Uoči blagdana Ivan Alduk predstavlja limitiranu kolekciju namijenjenu nadolazećim prosinačkim proslavama.

Dolaskom prosinca počinju pripreme za važne domjenke, proslave, izlaske i druženja. Upravo u toj atmosferi poznati dizajner Ivan Alduk predstavlja novu Holiday kolekciju. Moćnu, senzualnu i ženstvenu kampanju u blagdanskom ruhu i ovoga puta snimio je modni fotograf Šime Eškinja, a za zaštitno lice odabrana je mlada Ivana Vukušić iz Talia modela koja se već po drugi put nalazi u Alduk kampanjama.

"Nova Holiday kampanja je pomalo razigrana, vesela i blagdanska. Obiluje raznim zlatnim rekvizitima kao što su pokloni, predimenzionirane mašne i konfete. Atmosfera na snimanju bila je izvrsna, a u veselom duhu su nastale i takve fotografije. Jednostavna kulisa stavila je fokus na modela i odjeću stoga je vidljiva bogata tekstura tkanina i ručnog rada na haljinama" , opisao je kampanju Ivan Alduk.

Nova Alduk Holiday kolekcija ove sezone nam donosi kratke, koktel i duge haljine u kombinaciji s bundicama i stolama od umjetnog ovčjeg runa. Boje koje prevladavaju su crna, tamno plava, zelena, puder i puder roza sa zlatnim detaljima. Silueta je ženstvena, naglasak je na struku i modernim krojevima uz kombinaciju fine čipke i ručne dorade. Tkanine su pomno birane te su idealne za glamurozno razdoblje koje dolazi. Sami modeli zadržavaju poznati Alduk potpis, vrlo su ženstveni i seksi s naglaskom na profinjenost i senzualnost.

"Zaštitno lice nove kampanje je mlada Ivana koja savršeno prezentira odvažnu, modernu ALDUK ženu odjevenu u ručno dorađenu finu čipku te zaogrnutu toplom bundicom ili stolom. Chic prizvuk, kratke i koktel haljine uz tijelo s prozirnim dijelovima i sjajnim akcentima odlika su nove kolekcije dizajnirane posebno za ovo veselo blagdansko razdoblje, a u cijelosti ju možete vidjeti i na našoj novoj web stranici www.alduk.hr", izjavio je Ivan Alduk o kolekciji.

Photo: Šime Eškinja

Komentari 0