Bipa Fashion.hr slavi 20. jubilarno izdanje

Od 27. do 31. listopada hrvatska modna scena živjet će u znaku jubilarnog Bipa Fashion.hr-a. Pet dana trajanja, šesnaest modnih revija, nova dizajnerska imena i najpoznatiji autori hrvatske modne scene obilježit će 20. po redu Fashion.hr čiji je značaj i ove sezone prepoznala Bipa u kontinuitetu podržavajući razvoj modnih brendova kroz ovaj projekt.

U svim dosadašnjim izdanjima Fashion.hr se trudio postaviti visoke standarde izvrsnosti u svim segmentima modne produkcije i dizajna,  te okupiti niz eminentnih dizajnerskih imena, a tome u prilog  svjedoče i brojna velika dizajnerska imena koja su se predstavila na Fashion.hr platformi. Već 19 sezona zaredom organizacijski tim Fashion.hr stvara bajkovite okvire koje publiku ostavljaju bez daha. 

 | Autor:

U tom periodu lokacije poput instalacije Pozdrav Suncu u Zadru, različiti  pogoni napuštenih tvornica, Muzej suvremene umjetnosti, te paviljone Zagrebačkog velesajma, Fashion.hr je uspješno transformirao u velebne piste stvarajući neke od najimpresivnijih modnih scenografija u Hrvatskoj ikad. Najpoznatija hrvatska plaža Zlatni rat bila je nezaboravna i jedinstvena modna kulisa tijekom četiri godine cruise izdanja u Bolu na otoku Braču, a nastavak te ljetne priče u romantičnom zagrebačkom parku Tomislavac također je očarao mnoge posjetitelje, ali i turiste. Za 20. jubilarno izdanje Bipa Fashion.hr priprema niz novih iznenađenja kako bi i ovog puta na vrhunskom  nivou predstavili najbolje od hrvatske mode.

 | Autor:

U pet dana trajanja najpoznatiji hrvatski  dizajneri poput Ivice Klarića, ELFS-a, eNVy rooma, Ivice Skoke, Aleksandre Dojčinović, Ana Marie Ricov, Martine Felje, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Marine design, Krie design, Morane Krklec, HEDRA by Ana Jagić, Ane Bogdan i Vesne Spose još će jednom pokazati svoje nove modne vizije za nadolazeću sezonu. Pobjednica ovogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll Suzana Koprivnjak, kao najbolja mlada dizajnerica u regiji, prvi će put nastupiti na Bipa Fashion.hr -u, a svoju prvu kolekciju ove će sezone predstaviti Martina Budek, novo ime na modnoj sceni.

 | Autor:

Nakon 20 uspješnih sezona, izuzetno sam ponosan na brend koji smo stvorili i na ono što predstavlja na hrvatskoj, ali i regionalnoj modnoj sceni. U tom periodu poslovnog odrastanja, prošli smo nebrojene prepreke, ali ono što je danas ostalo kao sjećanje na taj proces su isključivo lijepe uspomene, puno realiziranih ideja, smijeha i prekrasnih ljudi koji sve ove godine čine veliku FASHION.HR obitelj. Istinski se trudimo na najbolji mogući način prezentirati našu modnu scenu i mislim da ovih 19 sezona iza nas pokazuje da smo u tome uspjeli. Potrudit ćemo se i ovim slavljeničkim izdanjem zadovoljiti mnogobrojnu publiku koja nas prati“, kazao je Vinko Filipić, osnivač i direktor Fashion.hr-a.

Da podsjetimo, Bipa Fashion.hr po sezoni posjeti više od 5 000  uzvanika, te više od 200 akreditiranih medija koji generiraju preko 1 400 objava u nacionalnim medijima na godišnjoj razini. Ovim brojkama projekt pokazuje kontinuitet, snagu, ali i razinu percepcije opće  javnosti.

Photo: None

Komentari 0