Bellissima: Brend za trendy djevojke

Predstavljamo vam modni brend Bellissima koji je prije par godina stigao i u Hrvatsku. Bellissima je brend koji ima široku ponudu modela namjenjenih poslovnim damama koje žele izgledati urbano i moderno a u isto vrijeme i poslovno.

Outfiti za poslovne sastanke, evente, proslave, dnevne kombinacije i mnogo toga možete pronaći u poslovnicama brenda Bellissima. Bellissima je bosanskohercegovački modni brend koji je svoju priču započeo 1997.godine. Na tržištu koje karakterizira velika konkurencija i veliki svjetski brendovi opstala je zahvaljujući kvaliteti i prepoznatljivom stilu, komadima koje možete pronaći samo u Belllissimi.

 | Autor: arhiva arhiva

Na kreiranju svake kolekcije sudjeluje iskusan tim regionalnih dizajnera koji s velikom pažnjom odabiru materijale, uzorke, palete boja i dizajn modela koji će biti dostupni u Bellissimi. Bellissimine poslovnice prisutne su na tržištu Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Kosova, Nizozemske, Austrije... te stoga sa sigurnošću možemo reći da Bellissima nije samo bosanskohercegovački brend već i Europski.

 | Autor: arhiva arhiva

Trenutno u Bellissiminim poslovnicama je aktualna kolekcija proljeće/ljeto za koju je akvarel – razliveno cvijeće, bila inspiracija. U ovoj kolekciji dominiraju pastelne, nježne, ljetne boje. Bellissimina kolekcija podijeljena je na classic – namjenjenu poslovnim damama i trendy – namjenjenu djevojkama i damama koje prate modne trendove i izazove koje pred njih stavljaju svjetski brendovi. Posjetite neku od Bellissiminih poslovnica i prenesite nam svoje utiske jer uskoro samo za čitatelja našeg portala organiziramo i nagradni natječaj o kojem više možete saznati uskoro.

 

Photo: arhiva

Komentari 0