Beauty 19. lipnja 2012.

Zvjezdana frizura Roberta Pattinsona

Pixsell.

Volite li kratke frizure i tražite neku koju opušteno možete nositi i tijekom godišnjeg odmora, ugledajte se na Roberta Pattinsona!

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images Mladi glumac, koji je najpoznatiji po ulozi vampira Edwarda Cullena u Sumrak sagi, nije omiljen među muškarcima. Spotiče mu se da glumi u filmovima za djevojke te da ruši ugled vampira diljem svijeta, ali njegova najnovija frizura spada u kategoriju onih koje bi mogle oduševiti muškarce.

"Novi crop", kako zovu ovu frizuru, je kosa ošišana na duljinu dovoljnu tek da možete prstima proći kroz nju. Tajna se krije u tome da je kosa sa strane malo kraća, ali dalje nije izbrijana kako bi se naglasile konture lica. Idealna duljina ove frizure je 2-3 mm, a najdulja je 5 mm. Styling ove frizure je banalan – uključuje sušenje ručnikom te, ako baš želite, nanošenje proizvoda za sjaj ili mate efekt.

Ono što ovu frizuru čini idealnom za ljeto je što se savršeno nadopunjuje s trodnevnom bradom. Kome se uostalom da redovito brijati, dok na godišnjem uživa u gledanju Eura ili Olimpijade?

Komentari 0