Beauty

Zoe u suradnji s Polleo Sportom i Biobazom izbacio novu kolekciju kozmetičkih proizvoda

  • 10. srpnja 2019. godine predstavljena je nova kolekcija kozmetike Zoe u suradnji s Polleo Sportom i Biobazom
  • Imaju mušku i žensku kolekciju, a sastoji se od dezodoransa, gela za tuširanje i pranje kose u jednom, labela, mlijeka za tijelo, kreme za ruke, ulja za njegu kože i prevenciju nastanka strija
  • Biobaza&Zoe kolekciju karakterizira ženstvenost, nježnost i savršen osjećaj prirodne svježine

Polleo Sport i Biobaza osmislili su dvije linije prirodne kozmetike koje sadrže sve potrebne proizvode za svakodnevnu njegu kože suvremene žene i muškarca. Glavna misija i cilj bila im je važnost i briga o vlastitom tijelu i zdravlju. Ova ekskluzivna suradnja namijenjena je ženama i muškarcima u pokretu, bilo da se bave sportom ili slobodnom aktivnošću. Nudi paletu visokokvalitetnih , prirodnih kozmetičkih proizvoda čiji će te sastav, miris i tekstura osvojiti već na prvi dodir.

 | Autor: Biobaza Biobaza

Ženska kolekcija kozmetičkih proizvoda

Biobaza&Zoe kolekciju karakterizira ženstvenost, nježnost i savršen osjećaj prirodne svježine. Profinjenog su mirisa i bogatih tekstura. Paleta kozmetičkih proizvoda sastoji se od: gela za tuširanje, mlijeka za tijelo, dezodoransa u stiku, bogatog ulja za njegu kože i prevenciju nastanka strija, hidratantne kreme za ruke i njegujućeg balzama za usne. Ovi proizvodi garantiraju da će tvoja koža nakon korištenja biti mekana i glatka, a svakodnevni rituali njege nakon aktivnog dana postat će posebni trenuci opuštanja.

 | Autor: Biobaza Biobaza

Muška kolekcija kozmetičkih proizvoda

Mušku kolekciju karakterizira osvježavajuć i energizirajuć miris koji pruža osjećaj ugode. Ovi proizvodi osmišljeni su kako bi suvremenom muškarcu uvijek bili pri ruci, te pouzdano pružali osjećaj svježine. Sastoje se od gela za tuširanje i pranje kose, dezodoransa u stiku, balzama za usne i hranjive kreme za ruke. Garantiraju kako će svaki muškarac moći uživati u malim beauty ritualima.

 | Autor: Biobaza Biobaza

Cijene proizvoda

Biobaza&Zoe krema za ruke u drogerijama ćeš pronaći po cijeni od 19,90 kn; Biobaza&Zoe balzam za usne također 19,90 kn, Biobaza&Zoe mlijeko za tijelo 49,90 kn, Biobaza&Zoe suho ulje protiv strija 59,90 kn; Šampon 2u1 i gel 29,90 kn; Biobaza&Polleo deo stick po cijeni od 54,90 kn i Biobaza&Polleo balzam za usne 19,90 kn.

 

 

Photo: Biobaza

Komentari 0