Beauty

Znaš li da Notino ima i ovu opciju: naručiš proizvod, isprobaš ga i vratiš ako ti ne odgovara

  • Padaš li na beauty trendove i znatiželjno isprobavaš sve nove proizvode?
  • Onda ti se dogodilo da ti nešto nije odgovaralo i potrošila si novac da stvar sakuplja prašinu na polici
  • Notino, popularna web trgovina, je smislila način kako ne baciti novac na proizvode koji ti na kraju ne odgovaraju

Koliko puta ti se dogodilo da si kupila određeni beauty proizvod, ali isti ti nije odgovarao? Potrošila si određeni dio novca na nešto što na kraju ne koristiš i što završi u smeću. S obzirom na to da smo konstantno izloženi reklama i preporukama za kupovinu uopće nas ne čudi što kupujemo sve više, kao ni činjenica da nam brojni beauty proizvodi ne odgovaraju i da ih na kraju i bacimo. 

 | Autor: Instagram @vivabenard Instagram @vivabenard Foto: Instagram @vivabenard

Kako bi izbjegli ovaj problem, jedan od najpopularnijih trgovina s beauty proizvodima, Notino, je osmislio fora akciju. O čemu je riječ? "Try It First" program radi na principu da naručiš željeni proizvod iz ponude "Try It First" i uz proizvod u originalnom pakiranju i veličini, Notino ti pošalje i njegov besplatni uzorak koji možeš isprobati.

 | Autor: Instagram @makeupglowplay Instagram @makeupglowplay Foto: Instagram @sarahsmakeupcorner

Prije otvaranje proizvoda, neko vrijeme koristiš besplatni uzorak da utvrdiš odgovara li ti i želiš li doista koristiti proizvod. Ako je sve kako si planirala i željela, otvoriš originalni proizvod i koristiš ga te uživaš u njemu, a ako ti se tester (i proizvod) nije pokazao onakvim kakvim si očekivala, nema veze, lako ga vratiš. Kurir će preuzeti paket, a Notino će ti vratiti novac. Sve što trebaš je javiti se na broj +385(01) 775 72 97 ili na info@notino.hr.

Foto: Instagram @albaestradamakeup | Autor: Instagram @albaestradamakeup Instagram @albaestradamakeup Foto: Instagram @albaestradamakeup

U "Try It First" programu nalaze se razni brendovi kao što su Kerastase, L'Oreal, Redken, Bobbi Brown, Lancome, Mixa, Biotherm, Armani, Prada, Hugo Boss, MAC, Shiseido i drugi, proizvodi za kosu, lice, tijelo, parfemi, šminka, kao i proizvodi za muškarce. Ponuda je zaista velika, a ovo će ti uštedjeti mnogo novca, živaca, ali i sačuvati okoliš jer nećeš bespotrebno bacati proizvode koji ti ne odgovaraju.

Možda vas zanima Notino ima sjajne popuste: izdvojili smo najbolje maskare koje se trenutno mogu kupiti po povoljnijoj cijeni Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @ausradun

Komentari 0