Beauty

Znamo koji je najdraži Severinin ruž!

Naša megazvijezda Severina uvijek izgleda besprijekorno pa smo morali otkriti koji joj je najdraži ruž - znamo ga!

Uvijek njegovana i lijepa, Severina je jedna od onih žena koja izgleda mrak sa šminkom i bez nje, iako moramo priznati da njene make up lookove obožavamo. Za evente je uvijek odmjerena, prirodna, ali s dobrim ružem, dok na nastupima i u spotovima smiono eksperimentira s beauty lookovima. Zahvaljujući njenoj make up artistici Dajani Pajkić, uspjeli smo doći do informacije koja zanima, vjerujemo, mnoge - koji ruž Seve obožava?! Vjerovale ili ne, nije riječ ni o kakvom vampy ružu, čak ni o crvenom. Seve je odabrala nude i to klasik; MAC-ov mat klasik "Velvet Teddy" je idealna nešto tamnija nude nijansa, koju ona koristi uz MAC-ovu olovku za usne u nijansi "Whirl". 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Severina radije bira mat ruževe nego sjajne pa je tako iz široke palete MAC ruževa izabrala mat Velvet Teddy u kombinaciji s olovkom za usne u sličnoj nijansi. Tako ih kombinira za dugotrajniji efekt ili svaki zasebno. Takozvane boje mesa idu uz svaku kombinaciju i bilo koji makeup look", podijelila je s nama Dajana.

Ruž (159 kn) i olovku (129 kn) možete nabaviti u MAC-ovim prodavaonicama u Zagrebu i Splitu.   | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Photo: Instagram

Komentari 0