Beauty

Zgodne Hrvatice otkrile su nam kako održavaju zavidnu liniju

I dok se neke kunu u dobre gene, druge se trebaju malo više potruditi kako bi ostale fit

Kada ste poznati onda uvijek morate izgledati najbolje moguće, a posebice ako ste često na televiziji ili u drugim medijima. Tako je i s našim poznatim manekenkama i voditeljicama, koje su s nama odlučile podijeliti svoje fitness tajne. I dok se neke među njima mogu na svemu zahvaliti dobroj genetici, druge se moraju malo više potruditi kako bi ostale u formi. Otkrijte kako poznate Hrvatice postižu i održavaju zavidnu liniju...

Anita Dujić

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Zgodna manekenka jedna je od onih sretnica koja se može pohvaliti dobrim genima. Ipak, ističe kako se trudi uvijek jesti zdravo, trenirati i njegovati svoju kožu te da s godinama mora malo više paziti na liniju. Prije odlaska na ljetovanje ne radi nikakve posebne pripreme, već se kontinuirano brine o svom izgledu tijekom cijele godine. 

Ana Radišić

TV voditeljica i urednica svoju zavidnu liniju duguje sportskom načinu života. Osim što trči tijekom cijele godine, redovito odlazi i na polumaratone, a trudi se i osluškivati svoje tijelo te jesti zdravo. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

"Zdrava sam, sretna, dobro se osjećam i nemam stres uoči dolaska ljeta i odlaska na plažu," kaže Ana. "Baš uzivam u svom sportu, boravku u prirodi, okruženju te načinu zivota kojeg vodim."

Kristina Šalinović

Naša uspješna manekenka Kristina kaže kako nikada nije trebala paziti baš puno na svoju liniju kao ni na prehranu. Jedino na što pazi je da dnevno popije dosta vode i jede puno povrća i voća koje oslobađa tijelo od toksina.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

"S obzirom da puno radim, ne stignem vježbati, ali zato vozim bicikl ili šetam svaki dan. Prođem dnevno oko 5 kilometara i to je jedina vježba koja mi treba."

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0