Beauty 11. veljače 2021.

Žene obožavaju 'gelirani bob' – još jednu frizuru koja će osvajati ove godine!

Instagram@ tihanaharapinzalepugin.
  • Već smo najavili trend boyfriend boba za ovu godinu; i ovo je pomalo muška inačica ove frizure
  • Jesi li ikada čula za „Gelly Bob“? Možda već i jesi jer je ova frizura već osvojila svijet influencera
  • Otkrit ćemo ti ga možeš oblikovati i potom bitiprava trendseterica

Što je „Gelly Bob“, odnosno „gelirani" ili zaglađeni bob? Dakle, riječ je o vrlo jednostavnoj varijanti ove popularne frizure to jest bobu. Riječ je o bobu za koji je kosa ošišana na jednaku dužinu, poput boyfriend boba koji smo već najavili kao najveći trend za ovu godinu, a nikako ne slojevito. Posebnost frizure nastaje tek s odgovarajućim stylingom.

Možda vas zanima... Veliki povratak: pogledaj kako se nosi najveći modni trend sezone Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Frizeri objašnjavaju kako bi se trebalo stilizirati: uz pomoć gela - otuda i naziv - kosa se češlja unatrag češljem ili prstima, baš kao kad izlaziš iz vode i prolaziš kroz kosu.

Možda vas zanima... Da moraju odabrati samo jednu frizuru za cijeli život, žene bi vječno nosile ovu Rubrika Beauty Beauty

Ovaj je izgled doista superjednostavno oblikovati. Kosu posuši fenom kao i obično, a pri tome je možeš lagano zabaciti prema nazad. Zatim uzmi malo gela za kosu, raspodijeli ga po dlanovimai prođi kroz kosu nekoliko puta. Malo razbaruši kosu, malo povuci - i izgled je gotov. Ležerno, moderno i istovremeno cool!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

Baš fora izgleda ova frizura. Futuristički, moderna, a opet kao da se uopće nisi potrudila! Usto, zalizani look savršeno se usklađuje s dvodijelnim odijelom - i naglašava muški dodir. Očito će ove godine vladati "muškaste" varijante boba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Olsson (@lisa.olssons)

Komentari 0