Beauty
Zendaya

Zendayin novi bob je i najtraženija frizura godine, tako su se već ošišale neke zvijezde, pa i hrvatske

  • Slavna glumica oduševila je svojom novom kraćom i jako chic frizurom
  • Zendaya je svoju kosu skratila na popularan bob, nakon što su to već učinile brojne svjetske, ali i hrvatske zvijezde
  • Zendayin glamurozan bob prepun volumena bio je stiliziran u retro stilu s razdjeljkom na stranu

 Bob frizura ove je godine bila jedna od najpopularnijih, a za kraj 2022. verziju ove frizure odlučila je isprobati i Zendaya. Hollywoodska glumica svoju je kosu ošišala na kratki bob pun volumena, nakon što su to već ove godine učinile i Helena Christensen, Dua Lipa i Kaia Gerber, ali i neke od poznatih Hrvatica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Možda vas zanima Kako kod kuće postići Barbie fen frizuru kao kod Nicole Peltz Beckham otkriva njezin frizer Rubrika Beauty Beauty

Na Euphoria eventu u Los Angelesu s glumačke postave ove hit serije, 26-godišnja glumica debitirala je svoju novu frizuru koja je oduševila obožavatelje. Kratki mekani bob pun teksture izazvao je veliku pozornost, a Zendayina glamurozna nova frizura bila je stilizirana s razdjeljkom na stranu i s puno volumena, poput retro frizura iz 1950-ih.

Uz svoju novu frizuru, glumica je uskladila i modnu kombinaciju te je nosila stylish outfit crnog polo topa s bisernim gumbićima te suknju olovka kroja brenda Schiaparelli, a sve su zaokružile klasične crne Christian Louboutin štikle. 

Michelle Pfeiffer Možda vas zanima 64-godišnja Michelle Pfeiffer s novom bob frizurom izgleda super. Tko kaže da je samo za mlade žene? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0