Beauty 10. ožujka 2016.

Želite postati crvenokosa? Evo što trebate znati, prije nego napravite taj veliki korak

Guliver Image/Getty Images.

Farbanje kose u crvenu boju, veliki je korak, a kako bismo vam olakšali odluku, predlažemo neke nijanse inspirirane vašim omiljenim crvenokosim celebrityjima

Ako ste odlučili ofarbati svoju kosu u crveno trebate biti spremni na veliku promjenu svog looka. Osim što će vas svi primjećivati jer ostavlja jaki vizualni dojam, jednom kada se ofarbate u crveno, teško ćete ju se riješiti. Stoga dobro razmislite prije no napravite taj korak, a kako bi vam olakšali odluku, donosimo vam prijedloge kako postići željenu nijansu te kako odabrati onu koja odgovara vašem tenu. A tko bi nam to mogao bolje demonstrirati od vaših omiljenih crvenokosih celebrityja?

Blake Lively

 | Autor: Splash Splash
Ova boja naziva se "strawberry" blond, jer se zapravo radi o plavoj boji s crvenim odsjajem. Blake Lively idealan je dokaz da čak i najmanje primjese crvene boje, mogu potpuno promijeniti nečiji look.

Florence Welch

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images
Vatreno narančasta, kakvu ima pjevačica Florence, idealna je za one koje žele biti primijećene. Ova kričava i živahna boja ostaviti će veliki dojam gdje god se pojavite, a najbolje će odgovarati djevojkama s nježnom puti i svijetlim očima.

Emma Stone

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images
Kosa u različitim nijansama bakrene i crvene, kakvu ima Emma Stone, podarit će vam prirodniji look. Želite li ovakvu boju vrhovi ofarbajte u svjetlijim tonovima te birajte tamniju boju za korijen i šiške. Nabacite i nekoliko bakrenih i narančastih pramenova, jer prirodne crvenokose uvijek imaju četiri do pet različitih nijansi na svojoj glavi.

Christina Hendricks

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images
Christinina kosa je odličan primjerak tamnije bakreno crvene koje je cijela u jednom tonu. Ovaj look odlično odgovara djevojkama s jako blijedim tenom, a dodatan šarm cjelokupnom izgledu dati će crveni ruž na usnama.

Rihanna

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images
Boja vina s ljubičastim odsjajem na Rihanni je izgledala savršeno. Želite li i vi izgledati jednako dobro s ovakvom bojom, dodajte nekoliko svjetlo bakrenih pramenova na prednjem dijelu kose, uz lice, kako bi bolje odogovarala vašoj puti.

Julianne Moore

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images
Čak i ako ste prirodna crvenokosa, poput Julianne Moore, možete povremeno svratiti kod frizera na preljev u istoj boji. To će osvježiti vaš izgled i dati dodatan sjaj kosi.

Julia Roberts

 | Autor: thmoviedb thmoviedb
Iako više nije crvenokosa, svi se sjećamo njene prekrasne kose iz devedesetih. Kovrčava i velika, u smećkasto crvenim nijansama, Julia je izgledala jako glamurozno. Želite li i vi ovakav look birajte tople, tamno narančaste nijanse, a vrhove ofarbajte u svjetlijim tonovima, za prirodniji look.

Komentari 0