Beauty

Želiš li essence nagradni make up paket? Glasuj i možda dolazi baš na tvoju adresu

  • essence je pripremio sjajan paket sa čak četiri proizvoda
  • Odaberi svoje favorite u Value4Money: beauty natječaju i možda ova nagrada bude baš tvoja
  • U nagradnom paketu se nalazi gel lak za nokte, maskara, olovka za obrve te puder

U nagradnom paketu koji je pripremio essence su četiri proizvoda - maskara, puder, olovka za obrve i gel lak za nokte, a upravo ti proizvodi mogu postati tvoji. Dovoljno je samo da glasaš za svoje omiljene proizvode.  A sad ćemo ti predstaviti o kojim se točno proizvodima radi. 

essence shine last & go! gel lak za nokte

Lijepo oblikovani nokti odaju dojam njegovane i uređene žene koja drži do vlastitog izgleda. Shine, last & go! kolekcija lakova dolazi u bojama koje nadahnjuju i podižu raspoloženje. Formula s gel-efektom osigurava optimalnu trajnost, intenzivnu boju i nevjerojatan sjaj. Praktičan dizajn pridonosi jednostavnom nanošenju proizvoda. Nakon što je lak nanesen brzo se suši, a njegova primjena ne iziskuje mnogo vremena te je stvoren za aktivne žene u pokretu. Ujedno, riječ je o veganskom proizvodu koji je dostupan u super visoko-pigmentiranim i šarenim nijansama koje uistinu izazivaju osmijeh na licu. Odlikuje se brzim i efikasnim sušenjem. Riječ je o dugotrajnom laku koji pruža ultra sjaj i dolazi u čak 50 magičnih nijansi.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

ess.I love extreme maskara za volumen 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

ess.dugotrajna olovka za oči

Znate i sami koliko se cijelo vaše lice izmijeni kad uredite obrve, a isto tako sigurno znate da bez malo iscrtavanja ili sjenčanja po njima nema dobrog rezultata. Obrve jako puno utječu na naš izgled jer uokviruju cijelo lice, te ih zato moramo znati istaknuti, ali pritom ni slučajno ne pretjerati. Postignite savršeno oblikovane obrve uz essence eyebrow designer olovku za obrve koja je iznimno jednostavna za korištenje te ne zahtijeva određeno stručno znanje. Lijepo se razmazuje i na poklopcu ima četkicu kojom ćete ih precizno počešljati nakon što nanesete boju. Obrve je najbolje uređivati u boji najsličnijoj prirodnoj i svakako ćeš među nijansama ove boje pronaći onu najsličniju boji svojih obrva.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Stay allday16h, 20 soft nude

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Imaš priliku osvojiti ovu nagradu, a to možeš napraviti vrlo jednostavno, a zatim samo uživati u svojim novim proizvodima. Posjeti stranicu našeg natječaja, daj glas jednom proizvodu iz svake kategorije, odgovori na nagradno pitanje te ostavi svoje podatke i možda baš ti budeš sretnica kojoj će stići ovaj lijepi dar!
 

Photo: None

Komentari 0