Beauty

Želiš izbrisati bore s lica? Osvoji danas Vichy LiftActiv Peptide-C ampule

  • Koji je tvoj beauty favorit? Razmisli i glasaj jer natječaj Value4Money traje već drugi tjedan
  • A tvoj glas može ti donijeti stvarno vrijedne poklone dekorativne i preparativne kozmetike
  • Danas su to fantastične Vichy LiftActiv Peptide-C ampule koje brišu bore s lica


miss7 natječaj Value4money traje od početka studenog i već smo više čitateljica razveselili vrijednim beauty nagradama i nagradnim paketima - doista se isplati sudjelovati. Sve što trebaš učiniti je posjetiti stranicu natječaja, staviti glas za svoje favorite te odgovoriti na nagradno pitanje. Super lako, zar ne? Danas imaš priliku osvojiti fantastičan anti-ageing proizvod branda Vichy koji jednostavno briše bore s lica, Vichy LiftActiv Peptide-C ampule. Namijenjene su dnevnoj i večernjoj njezi, a ciljano djeluju na sve vrste bora i nedostatak sjaja kože, osnažuju je, vraćaju joj blistavost i smanjuju vidljivost bora.

 | Autor:

Što još treba znati o ovom proizvodu?  Nakon 10 dana primjene LiftActiv Peptide-C anti-ageing ampula koža izgleda blistavije i revitalizirana je, dok je nakon jednog mjeseca obnovljena, popunjena i ima vidljivo smanjene bore. Formula koja se satoji od više gotovo pa čudotovrnih sastojaka. 10% čistog vitamina C pridonosi posvjetljivanju kože i nježnom uklanjanju odumrlih stanica kože. S druge strane, biopeptidi su saveznik protiv gubitka kolagenskih vlakana – korišteni su peptidi iz rižinih proteina i proteini iz biljke vučike. Za punoću kože i hidriranost zaslužna je višemolekularna hijaluronska kiselina, a vulkanska voda Vichy s 15 esencijalnih minerala jača prirodnu obranu barijere kože.

Pakiranje LiftActiv Peptide-C anti-ageing ampula sadrži 10 ampula za 20 primjena i plastični višekratni aplikator, a nanose se na cijelo lice i vrat uz izbjegavanje područja oko očiju (kapaka i podočnjaka). Proizvod treba nježno umasirati u bore smijalice, bore na vratu i područje između obrva, a potom pustiti da se upija 30 sekundi kako je prikazano u videu:

 

Photo: Pr/ Iskon

Komentari 0