Beauty
TikTok trik za voluminoznu kosu

Zbogom spljoštenoj, ravnoj kosi! Ovaj trik stvara više volumena u nekoliko minuta

  • Tko bi to pomislio, stroj za trendove TikTok ponovno je izbacio novi trik
  • A ovaj doista ima sve, jer trik će dobro doći osobama s beživotnom, ravnom kosom
  • Donosimo ti trik koji će za nekoliko trenutaka dati volumen tvojoj kosi

Nikada prije nismo tako brzo utrčali u kupaonicu nakon videa o frizuri kao nakon ovoga. Naime, najnoviji trik s TikToka obećava voluminoznu kosu u samo nekoliko minuta. Sve što ti treba su pegla za kosu i omiljeni proizvod za styling. Čini se da ono što zvuči gotovo predobro da bi bilo istinito zapravo funkcionira. Naime, učinak trika „prije i poslije“ ove TikTokerice doista je impresivan.

Inspiracija: voluminozna kosa à la Matilda Djerf

Kraljica voluminozne kose je influencerica Matilda Djerf. Redovito otkrivamo da se gubimo dok pregledavamo njen profil. Ne možemo vjerovati da sada imamo šansu za ovakvu voluminoznu kosu. Ali TikTokerica Kirsten Titus daje nam nadu.

Pravilna priprema je sve

Prenijela je trik obožavateljima u kratkom videu. Ali, prije nego što krene s pravim stiliziranjem, u prvom koraku koristi suhi šampon kako bi dobila osnovni volumen u kosi. Jednostavno nanesi malo suhog šampona na korijen kose, utrljaj ga u vlasište i zatim počešljaj četkom - na taj način ne ostaje vidljivi trag.

Trik s olovkom za usne za lijepe i pune usne Možda vas zanima Ovaj uvrnuti trik s olovkom za usne zapalio je Internet, rezultat je uistinu zapanjujući Rubrika Beauty Beauty

Uvijač u ruke i kreni!

Kako bi napravila frizuru poput Matilde Djerf, kosu najprije poprskaj sprejom za zaštitu od visoke temperature, a zatim je uviješ kao i obično električnim uviječem. Rezultat je najbolji kada je kosa na početku razdijeljena. Jednostavno podigni gornji dio kose i pričvrsti ga kopčom za kosu. Tako možeš krenuti od donjeg sloja i uvijati kosu pramen po pramen.

Kad je i zadnji pramen uvijen, primijetit ćeš da kosa izgleda punije, ali još uvijek nedostaje željeni volumen uz korijen kose. I upravo tu dolazi TikTokerica sa svojim trikom.

@pepperonimuffin

Finally a proper hair tutorial hahaha

♬ original sound - Kirsten

Ovaj trik čini razliku

Dok inače držiš uviječ podalje od korijena kose, TikTokerica Kirsten Titus stavi ga tik uz glavu. I upravo u tome leži trik. Umjesto da samo uvija pramen na vrhovima kao i obično, ona stavlja pramen na uvijač odmah uz korijen – tako se kosa savija oko uvijača i stvara svojevrsni val. Kako bi povećala ovaj učinak, pomakne uvijač malo naprijed-natrag. Zatim koristi isti postupak s druge strane. Opet hvata samo prednji pramen.

Priznajemo, na prvi pogled rezultat izgleda pomalo čudno. Umjesto da izgledamo kao Matilda Djerf, naša frizura više nas podsjeća na nezgodu sa stiliziranjem. Ali, nemoj paničariti, nego tek nekoliko puta prođi prstima kroz kosu i tako „izmami“ još uvijek jak val u podnožju – i et violá, frizura à la Matilda Djerf je spremna.

Photo: Shutterstock

Komentari 0