Beauty

Zbog ovoga te neće htjeti prestat ljubit!

Pronaći dobar "kiss-proof" ruž je ponekad vrlo zeznuto - puno ih garantira da se neće prenijeti na tvojeg dragog, ali realnost je najčešće drugačija. Međutim, kao i uvijek, pronašli smo ti opcije koje se garantirano ne preslikavaju.

Najveći problem svake obožavateljice make upa je ne staviti ruž kada idu na spoj ili staviti ga. Dečki, razumljivo, ne vole kada im se ruž prenese preko pola lica, ali jednako tako ponekad je tako teško reći ne fantastičnom novom crvenom ružu koji tako idealno paše na outfit za spoj. Gle, možeš spojiti to dvoje - nabavi ruž koji garantira ne preslikavanje, tzv. kiss-proof formula i možeš biti bez brige - dečko će ostati ne taknut. U nastavku donosimo neke od svojih favorita!


 

1) MAC Retro Matte Liquid Lipcolour - 189,90 kn
Ovaj MAC-ov ruž ima odličnu teksturu koja usne previše ne isušuje, a dolazi u izrazito pigmentiranim bojama. Osim što se ne preslikava na dečke, otporan je i na većinu vrlo masne hrane. To mu je baš veliki plus!
 


2) Aura Lipstick Absolute Matte - 42,99 kn
Jeste li već probali kozmetiku od naših susjeda? Ovaj srpski brend rastura s proizvodima, a jedan od najpopularnijih odabira je neupitno ovaj tekući ruž koji s polica u drogerijama nestaje brzinom munje. Iako neke tamnije nijanse budu malo prozirne na usnama, većina boja je jako pigmentirano i lijepo sjedaju na usne.
 

 

3) Milani Amore Matte Lip Creme - 80,99 kn
Najdraži drogerijski brend američkih vlogerica već neko vrijeme je dostupan i u Hrvatskoj. Što ga karakterizira? Bogate boje, mazne teksture i neprenosivost.
 


4) Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick - 19 eura (beautybay.com)
Zločesti dečko beauty vloganja u svijet ljepote krenuo je upravo tekućim ruževima za koje se njegove klijentice kunu kako su otporni baš u svim situacijama! Osim ovakvih odličnih kritika, proizveo ih je u najluđim nijansama, pa je teško odoljeti i uzeti samo jedan.


5) Stila Stay All Day Liquid Lipstick - 17,80 eura (beautybay.com)
Mnoge vlogerice radile su testiranje upravo s ovom linijom tekućih ruževa i pokazale kako se on zaista bori protiv najrazličitijih tekućina, tekstura i temperatura. Skoro pa ga zaista možete nositi 24 sata!
 

 

 

Photo: promo

Komentari 0