Beauty

Zbog kojih beauty pogrešaka iz teen dana žali Jessica Alba?

Divna glumica prisjetila se loših beauty odluka koje je donosila u teen danima, a na njenim greškama mogu učiti današnji mladi

Prekrasna Jessica Alba poznata je po savršenoj, sjajnoj koži na kojoj joj zavide mnogi, no izgleda da to nije oduvijek bilo tako. Čak i Alba žali zbog nekih krivih beauty odluka iz prošlosti, koje je odlučila otkriti časopisu Allure, a tiču se upravo njene kože.

U svojim tinejdžerskim danima i ranim dvadesetima, glumica je često pretjerivala s make up-om.

"Nosila sam previše šminke kao tinejdžerica i sad bih htjela da nisam toliko pretjerivala," rekla je. "Nisam znala ni da postoji minimalistički make up look do svoje dvadesete. Nekoć sam koristila podlogu u stiku koju bi razmazala po cijelom licu, preko koje bih zatim nanosila i ostatak make upa. A sada znam da je najbolja podloga zapravo čista i lijepa koža."

 | Autor: Getty Images Getty Images

Osim pretjerivanja s make up-om, Alba je svoju kožu uništavala i redovitim odlaskom u solarij.

"U tinejdžerskim godinama često sam odlazila u solarij, no to je tada bio tend i svi su tako postizali preplanulu put," prisjetila se. "Na sebe sam lijepila naljepnice kako bih poslije mogla vidjeti koliko sam potamnila, a po lažni ten najčešće sam odlazila s rođakinjama i prijateljicama prije nekog partija. Danas ni u ludili ne bih ušla u solarij."

Photo: Getty Images

Komentari 0