Beauty

Zbog kojeg se estetskog zahvata kaje Kylie Jenner?

Tinejdžerske godine sigurno nisu beauty doba kojeg se rado prisjećate. Modne i beauty pogreške normalna su stvar, no ono zbog čega najmlađa pripadnica obitelji Kardashian žali moglo bi vas iznenaditi...

Pripadnica obitelji Kardashian, 18-godišnja Kylie Jenner, nedavno je otkrila tajnu svojih punih usana o kakvima sanjaju mnoge žene diljem svijeta. 

Nažalost, nije riječ o darežljivoj Majci prirodi već o privremenom povećanju usana filterima. Iako je tada tvrdila kako ni malo ne žali zbog ovog zahvata, čini se kako je mlađahna Kylie ipak "promijenila ploču".

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

Kako je priznala za beauty časopis Allure, sada je uvjerena kako je otišla predaleko s tom "igrom".

Naime, u sklopu intervjua, njezina sestra Kim Kardashian, dobila je zadatak postavljati joj škakljiva pitanja, a jedno od njih bilo je: 'Zbog koje beauty pogreške najviše žališ?'.

"Moje su usne definitivno bile prevelike. U jednom trenu sam bila uzbuđena i sretna zbog zahvata, ali već u drugom, kada su mi ljudi počeli govoriti da se moram smiriti s upornim povećanjem usana, shvatila sam da hitno moram popraviti stvar. Bio je to totalno lud proces", iskreno je odgovoila Kylie.

Photo: Getty Images

Komentari 0