Beauty

Završi vikend dvostruko dobro! Paket za njegu noktiju i kozmetika za lice mogu biti baš tvoji

  • Ovim posebnim vikendom zakoračili smo u adventsko vrijeme, a tada posebno razmišljamo o darivanju, zar ne?
  • Danas o tome ne moraš uopće puno razmišljati, samo zaigraj naš Value4Money: beauty natječaj i poklon može biti tvoj!
  • Razveseliti se možeš odličnim essence i Catrice mini paketima uz koje će tvoji nokti i lice zablistati ovih blagdana

Blagdanski ugođaj polako se uvlači u naše domove i oblači gradske ulice, a već si i počela razmišljati o poklonima? Mi smo već dobro promislili pa smo u našem Value4Money: beauty natječaju za jednu sretnicu namijenili odličan poklon za blistavu kožu i lice. Možda ćeš sretna dobitnica biti baš ti i, naravno, nećemo se ljutiti ako poklon namijeniš i dragoj osobi za ispod bora. Sve što trebaš napraviti je ovdje glasati u svakoj kategoriji proizvoda i zatim poslati nam odgovor na zadano pitanje. Dijelimo dva poklon paketa za uljepšavanje brendova essence i Catrice i sigurni smo da će otići u dobre i njegovane ruke. Sretno!

essence Cosmetics mini paket

Ruke su odraz njegovanosti žene te pokazatelj brige o vlastitom izgledu. Njihovom uređenom izgledu uvelike pridonose uredni nokti, obojeni u trendi nijansu koja pristaje našem tonu kože, a kad je essence u pitanju, boja jednostavno ne nedostaje. No essence paket nudi i više: uljni lak za njegu noktiju, odstranjivač laka za nokte, srebrni lak za nokte, kremu za nokte te rašpicu za nokte

 | Autor:

Catrice Cosmetics mini paket

Drugi paket koji danas poklanjamo razveselit će sve žene i djevojke koje vole šminku - donosi dekorativnu kozmetiku brenda Catrice. U njemu se nalazi čak šest kvalitetnih proizvoda: lak za nokte, sjajilo za usne, sjenilo, matt olovka za usne, boja za obrve i tekući korektor. Genijalno, zar ne?

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Nakon što si vidjela što se sve nalazi u oba genijalna paketa, pravo je vrijeme da glasaš za svoje favorite ovdje, a mi ti želimo sreću!

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0