Beauty

Zavodljive trepavice: hit dodatak sezone

Zadarski Chic Studio uz pomoć ekstenzija trepavica licu pruža novu dozu glamura i zavodljivosti. Najtraženiji modni dodatak ovoga proljeća su zavodljive, guste, mekane i duge trepavice koje u trenutku licu pružaju potrebnu svježinu nakon dugih i hladnih zimskih mjeseci.

Zadarski Chic Studio je među prvima u Hrvatskoj počeo koristiti najnoviju metodu kojom se trepavice produljuju i postaju gušće do nekoliko puta, a sve to bez nanošenja šminke. Ekstenzije trepavica su potpuno bezbolna i sigurna metoda kojom se sintetička trepavica od svilenog poliestera uz pomoć antialergijskog medicinskog ljepila lijepi za prirodnu trepavicu. Jedna ekstenzija se lijepi na jednu trepavicu, a spoj je nevidljiv ako se pravilno nanese. Ovisno o klijentičinom oku nanosi se od 50 do 70 ekstenzija po oku

 | Autor:

„Ekstenzije trepavica su sve popularnije među ženama jer oči u svakom trenutku izgledaju glamurozno, čak i kada su bez šminke. Nanošenje traje do dva sata, a vijek trajanja ekstenzija je kao i kod prirodnih trepavica, od tri do pet tjedana“, pojašnjava Gordana Turk, vlasnica Chic Studija.

 | Autor:

Ekstenzije trepavica nije potrebno posebno održavati, osim češljem kojeg svaka klijentica dobije nakon ugradnje. Jedino ograničenje je da se šminka na očima ne bi trebala uklanjati uljnim preparatima za čišćenje lica jer se oslabljuju spojevi trepavica. Maskara je zapravo nakon ugradnje ekstenzija trepavica potpuno nepotrebna.

 | Autor:

Ovaj način isticanja trepavica je iznimno popularan među hollywoodskim zvijezdama kao što su Nicole Kidman, Gwen Stefani, Lucy Liu, Naomi Campbell i Liz Hurley koje ih koriste kako bi naglasile oči i postigle što prirodniji izgled.

Više o tretmanu saznajte ovdje.

Više slika pogledajte u galeriji...

Photo: None

Komentari 0