Beauty
Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad 1/17 Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad

Zavirite u čarobni svijet L’Occitane poklona koji su ove godine slađi nego ikad

Kada pomislimo na blagdansko darivanje, jedna od prvih asocijacija je L’Occitane. Poklon destinacija koja iz godine u godinu oduševljava novim, mirisnim iznenađenjima. 

Čin darivanja je slatka gesta privrženosti jer pokazuje da je osoba mislila na vas dok niste bili u blizini i željela je pronaći način izmamljivanja vašeg osmijeha. Poklon postaje simbol koji obilježava trenutak, iskustvo ili osjećaj. 

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Miris badema, trešnjinog cvijeta ili ruže, klasici su koje obožavaju generacije. Danas je ovo profinjeno uljepšavajuće društvo poklona upotpunjeno novim zvijezdama koje donose zimske, gurmanske mirisne note u svojim neodoljivim blagdanskim izdanjima kao što su zvijezde sezone – Zlatno mlijeko, Néroli & Orchidée i Zeleni kesten.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Novi blagdanski poklon-setovi

Zagrljaj nježnosti i simfonija olfaktornih užitaka u samoj je srži L’Occitane kozmetike. To su raskošni pokloni kojima s lakoćom ispisujete poruke naklonosti osobama koje su posebne u vašem životu, ali i kada sami sebe želite počastiti.
Odaberite najslađe male poklone, poput seta Najbolje iz L’Occitanea, praktične kutijice prelijepog dizajna u kojemu se krije Mirisni trio kreme za ruke ili Blagdanske kućice Odlični Badem. Napunite svoje košarice blagdanskom čarolijom i usrećite one koje volite. 

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Black Friday u L’Occitaneu 

Black Friday je idealno vrijeme kada voljenim osobama, ali i samima sebi možete priuštiti i više nego što ste planirali. Kreme za lice i/ili ruke, losioni za tijelo, mirisne maglice ili parfemske vodice zavrtit će vaš svijet notama mirisne magije.

 | Autor: L'Occitane L'Occitane

Black Friday pogodnost vrijedi od 25. 11. 2022. do 28. 11. 2022. u L'Occitane trgovinama i webshopu i uključuje popust od 15 % uz kupnju do 350 kn ili 20 % popusta uz kupnju iznad 350 kn. 

Pratite pogodnosti, novosti i promocije na www.loccitane.hr te društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Photo: L'Occitane