Beauty

Zavirili smo u seksi svijet Tom Ford parfema

Sinoć je u Douglas parfumeriji predstavljena mirisna kolekcija Toma Forda, od proljeća ove godine dostupna i na našem tržištu. I miss7 je zavirio u božanstven svijet Fordovih mirisa gdje se miješaju koža, duhan, ruže i bella Italia

Mirisno carstvo Toma Forda su iskusili svi koji su se sinoć našli u parfumeriji Douglas. Tom Ford doista jest renesansni čovjek 21. stoljeća. Modni dizajner, redatelj, glumac, pisac, i naravno – kreator nekih od najluksuznijih parfema u svijetu. Temelji brenda koji će nositi njegovo ime počele su se stvarati 2004. godine nakon što je napustio modnu kuću Gucci gdje je bio kreativni direktor, a jedan od prvih Fordovih poteza bio je izdavanje linije parfema na čelu s danas kultnim Black Orchid  u koji se nisu samo zaljubile žene (i muškarci) diljem svijeta već je osvojio i brojne nagrade.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Tom Ford linija parfema na veselje svih zaljubljenica i zaljubljenika u ove mirise od proljeća 2017. godine je dostupna i u nas. Dvije su osnovne mirisne linije: Private Blend i Signature kolekcija. Private Blend predstavlja njegov osobni mirisni laboratorij u kojem kreira posebne i originalne mirise koji ne podilaze širokoj publici već su stvoreni kreirani za istinske kolekcionare. U Hrvatskoj su dostupni samo parfumeriji Douglas u Arena Centru. Linija Signature je namijenjena i muškarcima i ženama, a inspirirana je glamuroznom prošlošću poznatih parfumera. Linija je dostupna u lancu ovih parfumerija diljem Hrvatske...

I Kristina iz miss7 je bila na promociji i probala fantastiču mirisnu kolekciju.

Možda vas zanima Tom Ford parfemi od sada dostupni i u Hrvatskoj Rubrika Beauty Beauty

"Velik utisak na mene je ostavio parfem Neroli Portofino. To je jedan od parfema koje je Tom Ford kreirao po sjećanju na svoja putovanja na Italiji. S obzirom da sam i sama posjetila velik dio talijanske obale, moram priznati da je čarobno kako je prenio taj dašak mediteranske Italije. Naravno, neodoljiv mi je bio i Tobacco Vanille jer sadrži u istom trenu snažne i blage note. Baza je drvena, srednja nota je vanilija, a gornja nota je duhana. Među najzanimljivijim mirisimaa mi je i Tuscan Leather.

Možda vas zanima 6 nijansi Tom Ford lakova za nokte koje moraš imati Rubrika Beauty Beauty

Taj parfem je za prave ljubitelje kože, što sam i sama. Također, on može biti dobar podloga za miješanje s drugim parfemima. I miss7 je dobio parfemsku vodu: Velvet Orchid Lumière. Radi se o mirisu s jakom notom crne orhideje te mješavine meda... Samo za gradske zavodnice..."

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0