Beauty

Zašto svi skraćuju kosu: hollywoodske zvijezde već nose ovu kratku frizuru

  • Uvijek chic, bob je jedna od najtraženijih frizura, a ove godine mnoge zvijezde nose upravo ovu skraćenu verziju
  • U protekla dva mjeseca, Jennifer Aniston, Penelope Cruz, Zendaya... i druge slavne dame odlučile su skratiti kosu te bob frizuru ponovno pretvorile u vodeći trend
  • Ova elegantna frizura odlična je opcija ako želimo skratiti kosu, a možemo ju nositi u raznim varijantama

Ako razmišljaš o skraćivanju kose u neku od kratkih verzija bob frizure, nisi jedina, budući da se ova chic frizura prometnula u jednu od najpopularnijih od početka ove godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayo Edebiri (@ayoedebiri)

Bezvremensko elegantan bob nose i zvijezde poput Ayo Edebiri, Carey Mulligan, Americe Ferrere, Jennifer Aniston, Penelope Cruz i Zendaye, stoga se čini da bi bob mogao biti veliki trend tijekom cijele godine, a jedva čekamo vidjeti sve nove verzije koje će se nositi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Od ultra kratkih bob frizura, duljine tek ispod ušiju, do ravnih lookova inspiriranih 90-ima i elegantnih verzija talijanskog boba, bob je iznimno chic te jako prilagodljiv. Ova zabavna frizura može stilizirati da u potpunosti pristaje našim crtama lica te ih lijepo naglasi.

Foto: Pixsell, Jennifer Aniston bob frizura | Autor: Pixsell Pixsell Foto: Pixsell, Jennifer Aniston bob frizura

Trenutnu veliku popularnost boba neki pripisuju i jednostavnom neprestanom kruženju trendova, nakon moderniziranih dužih frizura iz 70-ih, sad su tako na redu lookovi inspirirani stilovima frizura iz 90-ih, s bobom kao vodećom frizurom.

Foto: Pixsell, Jennifer Aniston bob frizura Možda vas zanima Kraljica dobre frizure, Jennifer Aniston, još jednom je pokazala zašto volimo kratku kosu Rubrika Beauty Beauty

Rastu popularnosti boba svakako je pridonijelo i to što upravo kraću varijantu boba nosi mnogo zvijezda te bob frizure viđamo posvuda, od crvenih tepiha do modnih pista i društvenih mreža, što nam onda pruža i neiscrpan izvor inspiracije i za vlastitu frizuru.

Također, proljeće koje samo što nam nije stiglo, za mnoge simbolizira i sezonu promjena, stoga se neki od nas odlučuju na skraćivanje kose u bob frizuru i kao vrstu proljetnog beauty osvježenja.

Bez obzira na to na koju se verziju boba odlučimo, ako želimo skratiti kosu, ovu kraću frizuru možemo stilizirati na mnogo predivnih načina, uz pomoć raznih alata i proizvoda za stiliziranje!

Penelope Cruz Možda vas zanima Nova frizura Penelope Cruz kraća je i svjetlija nego što je bila, a pristaje joj savršeno! Rubrika Beauty Beauty
Photo: Profimedia

Komentari 0