Beauty

"Odlučila sam staviti silikon u usta da budem moderna"

Tko još ne zna da je osmijeh najbolji modni dodatak? Najveće ikone stila tvrde da outfit nije potpun bez ovog accessoryja, a znate li koje su tajne osmijeha poznatih influencera? E, pa mi znamo...

Izgleda da se lijepa spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy odlučila isprobati ovaj trend. Ne, ne pričamo o silikonima u usnama, jer ovaj silikon možete izvaditi kad god želite, a dolazi i u nekoliko boja. Kolumnistice i osmijeh idu ruku pod ruku, pa ne čudi da se Andrea "navukla" na ovu, kako kaže, veliku promjenu u svom životu. Uvijek smo se pitale kako tako dobro ispadne na svakoj fotki na Instagramu...Tajna je očito u njenom zaraznom osmijehu od uha do uha.

Zašto treba isprobati ovaj silikon? Jer samo s jednim punjenjem dobijete 800 korištenja i pulsacija. Andrea kaže kako ga ima i njena prijateljica i uopće se ne primjećuje, a usta joj izgledaju puno bolje. Ma, da ne duljimo, provjerite sami...

U šetnji drogerijama i dućanima s bijelom tehnikom, sigurno ste naletjeli na elektroničke četkice za zube, ali ISSA play nije jedna od tih. 

Ova četkica našla se i u Petrinoj kozmetičkoj torbici, a svidjela joj se već na prvo korištenje. Petra obožava ovu četkicu i kaže kako je puno učinkovitija i ugodnija za korištenje od ostalih. 

Lagana je, kompaktna i praktična, pa se ne morate brinuti da ćete zbog nje morati nositi poseban neseser na putovanje. Dostupna je u 5 boja (Cobalt Blue, Cool Black, Pearl Pink, Summer Sky i Wild Strawberry), savršeno za fotke na društvenim mrežama, a znamo i još nekoliko blogerica koje su njome oduševljene. 

Fitness trenerica Monika Imerović još je jedna obožavateljica ove mekane četkice za zube, a uz sve prednosti koje ima za tvoje zube, FOREO se pobrinuo i da je neodoljive roze boje koju ćeš ponosno držati u kupaonskom ormariću.

 

Mekana. Silikonska i roza. 🍀💕 Ne treba dalje. 🤗 Link vam je u bio! #foreo #issaplay

Objavu dijeli Monika Imerović (@monika.imerovic)

Petra Nižetić isprobala je ISSA play četkicu i više ju ne može prestati koristiti! Silikonska četkica puno je bolja od obične i kako kaže Petra "jednom kada ju počneš koristiti više ne možeš prestati". 

Isprobala ju je i poznata fashionistica Rita Rumora i kako kaže zaljubila se na prvi pogled. "Električna četkica koja je nježna ali efektivna. Kratko smo zajedno, a već se obožavamo i družimo se svaki dan nekoliko puta". 

Moramo dodati kako ne samo da će vam osmijeh izgledati zamamno na fotkama, već je i sama ISSA play fotogenična. Pogledajte Ritinu fotku s Instagrama...

Treba li vam još dokaza zašto je baš ona, ona prava? A tijekom rujna FOREO ISSA play može se kupiti u DM-u po čak 25% nižoj cijeni! Više saznaj na foreo.com. 

 | Autor: ISSA play ISSA play Djevojka s FOREO ISSA play električnim četkicama za zube

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0