Beauty

Sperma za blistavo meku kožu lica

Muški ejakulat nije nešto što bi obično svojevoljno stavili na lice, ali on je pravi čudotvorac - i to ne samo za čovječanstvo!

Tehnologija nikada nije bila naprednija, ipak nije nam dosta pomalo klasičnih novih otkrića u svijetu ljepote. Kada je u pitanju zadržavanje mladosti, spremni smo ići i korak dalje; puževa sluz, alge i različiti životinjski sekreti samo su neki od bizarnih sastojaka u proizvodima koje se ne libimo koristiti. Ipak, kada kažemo "sperma", idemo li korak predaleko? Znanost kaže NE!

 | Autor: Promo Promo

Da, dobro ste to pročitali; Sperma je pravi čudotvorac kada je u pitanju ljepota kože, a to su potvrdili i znanstvenici. Spermidin sadržan u spermi pomaže u rastu stanica i proizvodnji proteina i nukleinske kiseline. Od sperme koža postaje čvršća i čišća, jer uz nju prištići i nepravilnosti nemaju šanse. Naime, sperma ima izuzetno visok sadržaja antioksidansa, pa zaglađuje kožu čak 30 puta više od konvencionalnih vitamin E proizvoda. Imajući to na umu, norveška tvrtka "Bioforskning" već je razvila anti- age kremu s ejakulatom, koja dokazano usporava starenje za čak 20% (na žalost nije još dostupna na našem tržištu).

 | Autor: Promo Promo

I dalje niste sigurni da biste isprobali ovakvu kremu? Naime, bogati i slavni već uvelike koriste blagodati muškog sjemena. Injekcije za bore sa spermom već su opće poznata stvar, a za "smrtnike" se u mnogim kozmetičkim salonima nude maske za lice koje koštaju oko 250$. 

Biste li se odvažili na ovu vruću njegu?

Photo: Promo

Komentari 0