Beauty

Zašto je novi L'Oreal mat ruž nešto najbolje što sam isprobala u posljednje vrijeme

  • Tekući ruževi pravi su hit u beauty svijetu, a taj trend ne jenjava već nekoliko godina
  • Isprobala sam novi  L'Oreal Paris Rouge Signature tekući mat ruž za usne
  • Cijena ovog ruža je 89,90 kn i ispunio je moja očekivanja

Tekući ruževi pravi su hit u beauty svijetu, a taj trend ne jenjava već nekoliko godina. Svakodnevno se pojavljuju nove i sve bolje formule. Među posljednjima je na tržište pristigla nova formula L'Oreal mat tekućih ruževa. Riječ je o L'Oreal Paris Rouge Signature liniji koja je sastoji od 8 nijansi ruževa koji garantiraju mat izgled, ali istovremeno lagan i baršunasti osjećaj na usnama bez isušivanja i zatezanja. Iz brenda obećaju da je riječ o visoko pigmentiranim i intenzivnim bojama koje su postojane na usnama. Cijena jednog ruža je 89,90 kn i dostupan je u drogerijama.   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Odluku da želim kupiti i isprobati ovaj ruž donijela sam kad sam vidjela elegantno mat pakiranje i nijanse koje su me oborile s nogu. Svih osam nijansi jako je atraktivno i mislim da svaka žena, neovisno o stilu, može pronaći nešto za sebe. Iako sam dvojila između tamnoljubičaste i smeđe nijanse, u konačnici sam odlučila da trebam još jedan smeđi ruž. Riječ je o nijansi "I Explore". Iako znam da imam previše smeđih ruževa i da bih se trebala okrenuti malo nježnijim bojama jer je proljeće i ide ljeto - ova mi se baš jako svidjela.   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Iako u pakiranju izgleda malo hladnije, riječ je o nijansi koja je na usnama prilično topla i spretno balansira između nude, smeđeg i ciglastog. Ni sama ne znam kako bih ju točno opisala, ali moj recept za nošenje ove boje je "uvijek i svuda". S obzirom da na očima uvijek imam nježne i neupadljive boje, ova boja može mi brzo i lako podignuti look. Što se intenziteta i pigmentiranosti nijanse tiče, mislim da su odlični. Ruž krasno izgleda u jednom nanosu, a na donjoj usni sam prešla još jednom i malčice pojačala intenzitet na sredini usne. Prijateljica mi se žalila kako njoj neka svjetlija nijansa ovog ruža uopće nije dovoljno pigmentirana, ali ja sam isprobala samo ovu pa o ostalima ne mogu suditi. 

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Ruž na jakom svjetlu (lijevo) i u sjeni (desno)

Tekstura ruža je doista lagana i kremasta, ali on na prvi pogled definitivno nije mat i treba mu neko vrijeme da se osuši na usnama. U konačnici, ipak ne bih rekla da je sasvim mat ni kad se to dogodi. Više je "prirodno mat", ako se mogu tako izraziti. Ipak, to nije neka zamjerka. Rekla bih da, na mojim usnama, izgleda ljepše nego potpuno suhi mat ruž. Već na početku sam shvatila da mi je četkica ovog ruža savršena. Iako prethodno nisam nanosila olovku, ruž se lako nanio srcolikom četkicom. Bila sam preciznija nego inače, a to je za mene stvarno uspjeh!   | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Ruž oko 14 sati

Dakle, ovaj ruž ispunio je mnogo očekivanja. Naposljetku, ostaje mi samo da prokomentiram trajnost. I ovdje sam doista zadovoljna. Dok mi se ruž sušio, nisam ni jela ni pila. Jednom kad se osušio, ostao je otporan na kavu i kolač. Oko 14 sati izgledao je identično kao i u 10 sati, kada sam ga otprilike nanijela na usne. Krenuo mi se skidati tek kada sam oko 14:30, nakon snimanja, sjela da pojedem tortilju. Nestali su komadići s unutarnjeg ruba, ali ostao je lagani stain. Zaključak? Istina je da je ovaj ruž pomalo skup za drogerijski rang, ali sva moja očekivanja definitivno je ispunio. 

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0