Beauty

"Mokri look" - najpoželjnija frizura ljeta

Zaboravite na kompicirane frizure koje vam oduzimaju sate i sate dok ih dovedete do savršenstva, ovoga ljeta nosi se nešto potpuno drugačije! Novi trend koji ističe ljepotu prepoznale su i poznate dame...

Ako ste se razveselili jer ćemo vam reći da je za ovu frizuru dovoljno smočiti kosu, moramo vas razočarati...

Trebat će vam nešto više vremena, ali i dalje puno manje nego za bilo koju drugu frizuru. Izgled ne-baš-potpuno-mokre kose ovog je ljeta dosegnuo svoj vrhunac.

Za njezinu popularnost zaslužne su 'it' djevojke poput Kendall Jenner, Taylor Hill i Joan Smalls, a promovirali su je i brojna velika dizajnerska imena na svojim revijama. Tako su modeli tijekom revija Calvina Kleina i Diora po crvenom tepihu prošetali upravo s - mokrom kosom.

 

🚿 @kendalljenner #la

Fotografiju objavljuje mertalas (@mertalas)

Za razliku od brojnih drugih trendova, ovaj je vrlo lako kopirati i u stvarnom životu te ga s modnih pista preseliti na ulice. 

Ako i vi poželite isprobati ovu neobičnu frizuru trebat će vam kokosovo ulje koje je potrebno nanesti na vlažnu, gotovo potpuno mokru kosu. Kako bi frizura bila postojana, nanesite i gel za kosu, ali pripazite da ne stvorite dojam ukočenosti. Na kraju, prođite kroz kosu četkom sa širokim zubcima.

"Mokra kosa" zahtjeva jednostanost pa su lagane ljetne haljinice odličan izbor.

Photo: Getty Images

Komentari 0