Beauty

Zašto će vaš selfie biti najbolji?

Koliko highlightera je dovoljno posjedovati? Odgovor je bezbroj.

Petak je navečer, spremaš se za van. Prvo, pretpostavljamo, odabireš outfit, pa onda kreće šminkanje. Planiraš uslikati selfie? Okej, onda ti treba super highlighter da se vidiš iz svemira. Bez brige, držimo ti leđa.

Donosimo ti tri highlightera koje možeš nabaviti u Hrvatskoj, a pritom su i cjenovno pristupačni. Svaki od njih garantira ti onaj prekrasan sjaj koji nije obogaćen šljokicama, i baš svaki od njih izgledat će bolesno dobro kada ćeš ići slikati selfie. 

1) MAC Extra Dimension Skinfinish in "Double Gleam" - 243 kn
Ovaj MAC-ov highlighter nalazi se u njihovoj In The Spotlight kolekciji u kojoj su sveukupno izašla 4 tekuća highlightera i 4 highlightera u kamenu. Posebnost ovih highlightera je to što sjaje u dvije nijanse, pa tako je i "Double Gleam" iz jednog kuta zlatni, a iz drugoga bijeli. Njegov sjaj je zbilja izvanserijski, pa je postao must have dio kozmetičke torbice baš svake poznate beauty vlogerice.

 

Rudolph, my lips are coming for your nose 👄🤣🎥📸 NEW video up on my channel ➡️ link in bio! I'm wearing: __ FACE a. @maccosmetics Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation b. #maccosmetics Extra Dimension Skinfinish "Double Gleam" to blind all makeup haters __ BROWS a. @anastasiabeverlyhills Brow Wiz "Taupe" b. @tartecosmetics Brow Mousse "Ash Blonde" c. @maccosmetics False Lashes Maximizer __ EYES a. @kyliecosmetics 2016 Holiday Edition Eyeshadow Palette in the crease + lower lashline b. @danessa_myricks ColorFix "Lift" to cut the lid + @cozzette "Zen" eyeshadow to set c. #maccosmetics Liquidlast Liner "Black" d. @lashesbylena "Noemi" Lashes ⋆ use code NIKKIE to save at checkout! __ LIPS a. @patmcgrathreal Lust 004 Venom 01 Lipstick + Glitter __ #nikkietutorials #winterwonderweek

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on


2) The Balm Cosmetics "Mary-Loumanizer" - 164,90 kn
Tko još nije čuo za legendarni Mary-Lou?! Našoj sreći nije bilo kraja kada se počeo prodavati u Hrvatskoj, a od tada je često i rasprodan. Radi se o sjajnom highlighteru s vrlo finim šljokicama u boji šampanjca. Dovoljno ga je taknuti kistom da ti lice bude poput dijamanta. 


3) Sleek Solstice Highlighting Palette - 98,99 kn
Sleek je jedan od "novijih" brendova u Hrvatskoj, ali nemoj biti skeptična prema njemu - proizvodi su mrak! Ova highlighting paleta sastoji se od tri highlightera u kamenu i jednom u kremi. Boje su genijalne: žuto-zlatni, narančasto-brončani, pastelno-ljubičasti i svijetlo rozi, a o sjaju da ne pričamo. Garantirano lovi poglede kao lud!

 

 

Photo: miss7

Komentari 0