Beauty

Zašto Ana Ivanović ne nosi make up na terenu

Lijepa tenisačica časopisu Vogue otkrila je svoje beauty tajne, a za besprijekoran ten, između ostaloga, može zahvaliti i dobrim genima

Prekrasna srpska tenisačica, Ana Ivanović, nekadašnja prva tenisačica svijeta i osvajačica Rolland Garrosa 2008., trenutno je u New Yorku jer je u tijeku U.S. Open, s kojeg je nažalost ispala, no u malo slobodnog vremena kojeg je imala, časopisu Vogue otkrila je svoje bauty tajne.

Savršeno isklesano tijelo, naravno, može zahvaliti tenisu, ali priznala je i kako se nedavno zaljubila u jogu, koju se trudi vježbati svakog jutra, bar 15 minuta.

"Još uvijek sam početnica, pa se ne želim forsirati", rekla je. "Nisam pretjerano fleksibilna, a uz pomoć joge ću to poboljšati." Na kraju svake sesije, Ana 10 minuta meditira jer joj to pomaže u opuštanju, ali i daje koži lica odmoran izgled.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Još jedna tajna njene prekrasne kože je krema sa zaštitnim faktorom, koju nanosi prije svakog meča.

"Kad sam bila u Australiji, savjetovali su me da namažem kremu za sunce unutar uha i na vrat jer je na tim područjima koža najtanja," prisjetila se. "Taj savjet nikad neću zaboraviti!"

Ostatak njene beauty rutine prije meča uključuje lak za kosu, kako bi pramenovi ostali na mjestu te malo hidratantne kreme na vrhove kose, za sjajniji izgled repa.

A što se tiče make upa, Ana ga na terenu ne nosi nikada.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

"Volim se fokusirati na igru, a ne na to curi li mi maskara. Također, jako sam zahvalana na dobrim genima koje sam naslijedila od majke", ističe tenisačica koja uistinu izgleda besprijekorno bez trunke šminke na licu.

No u posebnim prilikama i Ana se voli dotjerati i našminkati, a tada stvarno obara s nogu.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0