Beauty

Zarumeni se kao Gigi!

Zašto kao Gigi? Gospođica Hadid ima prirodno lijepe obraze koje fantastično odmjereno naglašava highlighterom i rumenilima, a ovdje ti otkrivamo sve tajne njene rumenosti, pa i kakve proizvode koristi.

Rumenilo izgleda kao nebitan korak (sve cool cure ga više ne nose), ali u stvari licu može donijeti svježinu kakva se rijetko postiže bilo kojim drugim proizvodom; Samo malo ružičastog rumenila na vrhovima obraza daje nevinost, ako ga dignete malo više dobijete odmornost, a nanesete li primjerice brončanog rumenila i potegnete ga preko nosa imate instant prirodnu osunčanost! Gigi je poznata po svojim jabučicama na obrazima, a njih nerijetko ukrašava upravo kremastim rumenilima. Pitaš se zašto? Jer daju efekt prirodnosti, a ovaj supermodel brije upravo na to. Sigurni smo da je fan i dobrog starog instant-rumena trika - štipkanje obraza dovodi krv u obraze i naglo ih zarumeni. To je pravi no make up-make up!

 

yesterday 🌞🌵

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Kada su proizvodi u pitanju, djevojke se ne mogu dogovoriti je li lakše raditi s kremastim rumenilima ili onima u kamenu, ali zbog ljeta i neopterećenosti koje nude, naglasak danas stavljamo na kremasta rumenila. Na prvu izazovna, ovakva rumenila trebaju se znati "obraditi" kao i pravilno pozicionirati ne bi li izgledala senzacionalno, ali budi bez brige - to nije ništa što se s malo prakse ne može naučiti.

U područje kremastih rumenila, reći ćemo, spadaju i rumenila u bočici, sticku i pjeni, zbog svoje atipične teksture koja se na slični način koristi. Ono što je potrebno zapamtiti prije korištenja su sljedeće činjenice: mala količina je dovoljna i nikako ne stavljaj mokro na suho. Sad si sigurna, krećemo!

MAC Cremeblend Blush "Posey" - 199 kn

Prvi korak je odabiranje rumenila koje ti odgovara - bilo da ga biraš po trendu ili po "ljepoti" (tko nikad nije neka baci kamen prvi!), bitno je da provjeriš kako upravo ta nijansa izgleda na tvojoj koži. Neke boje te mogu pojesti ili učiniti beživotnom, pa je ključ isprobavanje. Nakon pripreme podloge (potrebno je preskočiti matiranje) uzmi malo kremastog rumenila među prste i otopi ga trljanjem prst o prst. Toplina tvog tijela smekšat će teksturu i pripremiti ga za nanošenje koje slijedi. Najlakše ga je nanositi tapkanjem od jagodične kosti prema jagodici (ili kako god ti je drago postavljati rumenilo) te zatim blendati prstima. Radi to nježnijim pokretima kako ne bi skinula podlogu, a poslije nanošenja matiraj puderom samo one dijelove lica koje trebaš. 

Ipak, moramo te upozoriti na to da kremasta rumenila nisu dugoga vijeka; njihove teksture se otope s lica zbog topline tijela, pa bi bilo idealno da kremasto rumenilo nosiš sa sobom u torbici i popraviš ga po potrebi. Ovo rumenilo je idealno za ljeto jer izgleda najprirodnije (posebice na goloj koži bez podloge!) i ima taj prirodni sjaj koji rumenila u kamenu naprosto nemaju. Ako si jedna od onih djevojaka koje vole jednostavnost i proizvode kupuju radi praktike, preporučujemo ti da za ovo ljeto uzmeš lijepo kremasto rumenilo, i zarumeniš se baš kao Gigi! 

 | Autor: promo promo

1) Stila Cosmetics Aqua Glow Watercolour Blush "Water Poppy" - 20 funti (cultbeauty.co.uk); 2) Makeup Revolution The One Blush Stick "Rush" - 52,90 kn (pinkpanda.hr); 3) Sleek Make Up Creme to Powder Blush "Peony" - 82,90 kn; 4) Perricone MD No Blush Blush - 29 funti (cultbeauty.co.uk); 5. RMS Beauty Lip2Cheek "Demure" - 28 funti (cultbeauty.co.uk)

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0