Beauty
1/10

Zaboravite na teretanu: Ljeti vježbajte na otvorenom

Na Instagram profilima poznatih manekenki inspiracije za tjelovježbu na otvorenom nikako ne nedostaje...

Po ljetnim vrućinama većina ljudi izbjegava teretanu, a kako biste ostali u najboljoj formi do kraja ljeta, prebacite svoju tjelovježbu vani. Ne znate kako vježbati bez sprava i bućica? Prepustite supermodelima da vam pokažu kako iskoristiti svaki trenutak na otvorenom za oblikovanje tijela. 

Sigurno ste primjetilil da Cara Delevingne u posljednje vrijeme izgleda posebno fit, a ako je suditi prema njenim objavama na Instagramu, izgleda da je za to zaslužan tenis. I prijateljice Joan Smalls i Constance Jablonski pronašle su idealan ljetni sport za očuvanje linije - odbojku na pijesku.

 

When sexy mama @joansmalls comes to play volleyball with me 👯✌🏻️❤️!

A video posted by Constance Jablonski (@constancejablonski) on

Karlie Kloss odlučila je ostati vjerna svojoj omiljnoj tjelovježbi, jogi, i preko ljeta, samo ju je preselila na balkon, baš kao Cami Morrone i Monika Jagaciak. A Josephine Skriver i Jasmine Tookes tjelovježbu su pretvorile u zabavu na gradskom betonu.

Bicikliranje, surfanje, košarka, preskakanje užeta... Samo su neke od tjelovježbi koje možete raditi na otvorenom. Pogledajte kako i druge manekenke ostaju u top formi tijekom ljetnih mjeseci te još neko vrijeme zaboravite na teretanu...

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0