Beauty

Zaboravite manikuru: Zašto vam na noktima ne bi raslo cvijeće?

Ako volite ponekad zaobići kućanske poslove opravdavajući se 'lakom koji još nije suh', ovo je savršena manikura za vas...

Tko kaže da vrtlari(ce) ne mogu imati lijepe nokte ili nositi nakit koji oduzima dah?

Australska umjetnica Roz Borg na Instagramu se "skriva" pod imenom 'Arozona', a dosad je svojom ljubavlju prema cvijeću, kaktusima i biljkama svih vrsta "zarazila" gotovo 15 tisuća ljudi.

Osim nevjerojatnih minijaturnih umjetničkih instalacija, mnoge je oduševila svojim živim nakitom. Svojim neobičnim prstenjem koje raste dok ga nosite pokrenula je pravi trend.

No, kako njezina mašta nikada ne miruje odlučila je napraviti još jedan beauty korak dalje i na svoje nokte instalirati prave mini bukete! 

Za početak, Borg svoje baby biljke lijepi prirodnim ljepilom za umjetni nokat, a potom njega ljepilom spaja sa svojim noktom. Cijeli proces traje satima, ali za ovako neobičnu manikuru isplati se čekati.

Ljepilo je moguće ukloniti kako bi biljke nesmetalno rasle.

Kako kaže, dok se jedni zgražaju drugi su oduševljeni, ali u jednom se svi slažu - ako traži savršenu, neobičnu i praktičnu manikuru, nažalost morat ćete sreću potražiti negdje drugdje.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0