Beauty

Za sve prilike: Ove tri nijanse ruževa morate imati

Umjesto da svoju torbicu za make up pretrpavate svim mogućim nijansama, uz ove tri imate sve što vam treba

Početkom prošle godine u modi su bili "nude" ruževi, pa su svi poludjeli za mat teksturama na usnama, a zatim su ih zamijenile tamne nijanse. Ako ste sa svakim trendom hitali u trgovine po novi ruž, onda sad vjerojatno imate neseser pun šminke koju ste iskoristili tek nekoliko puta, prije nego je prestala biti "in", a upitno je i koliko vam dobro stoji baš svaki ruž koji je bio u trendu. No istina je da su svakoj ženi dovoljne tek tri nijanse ruževa, koje spašavaju baš u svakoj prilici. Evo i koje su to:

1. Kremasta "nude" nijansa

 | Autor: Getty Images Getty Images

Nude ili bež ruž za usne s kremastom teksturom, odlična je prijateljica svake žene. Ova boja ruža za usne odličan je izbor ako u šminkanju preferirate naglašavanje očiju maskarom i zavodljivim sjenama kako bi stvorili efekt "smokey eyes".

2. Mat crvena boja

 | Autor: Getty Images Getty Images

Šminkeri se slažu da je na licu najbolje naglasiti samo jedan dio. Želite li naglasiti usne - jarka crvena boja ruža pravi je izbor. Ova dekorativna klasika odlično odgovara ženama plave, crvene ili crne kose, a dobro se uklapa u poslovna i svečana okruženja.

3. Glossy ružičasta

 | Autor: Getty Images Getty Images

Ako ste tip koji voli prirodne boje ruža, birajte one u nježnim ružičasto-crvenim nijansama voćnih bobica poput višanja i jagoda. Nježne bobice suptilno boje vaše usne, pa je ovakva nijansa odličan izbor za svaki dan i obavljanje dnevnih obveza.

Photo: Getty Images

Komentari 0