Beauty

Za ljepši ponedjeljak: Osvoji Avon poklon paket koji ćeš rado pospremiti u svoju torbicu

  • Kao i svakog dana i danas imaš priliku osvojiti super nagradu u nagradnom natječaju Value4Money: beauty  
  • Ono što treba učiniti jest ovdje glasati u svakoj kategoriji proizvoda i poslati nam odgovor na zadano pitanje 
  • Danas dijelimo genijalan poklon koji će ti uljepšati ove tmurne i hladne dane - Avon poklon paket koji krije popularnu kremu, ruž i parfem

miss7 već 5. godinu zaredom održava natječaj Value4Money: beauty kako bismo skupa s vama, našim čitateljicama, ali i uz pomoć stručnjaka, doznali koji to proizvodi preparativne i dekorativne kozmetike ovog trenutka na tržištu najbolje odgovaraju kriteriju vrijednost za novac.   

Svakog dana za vrijeme trajanja glasovanja jednu čitateljicu darujemo super poklonom, a sve što tražimo od tebe je da glasaš za svoj beauty favorit u svakoj kategoriji ovdje i potom odgovoriš na kratko pitanje. Za to ti je potrebna samo jedna minuta, a nagrade koje možeš osvojiti su i više nego odlične! 

Uz malo sreće, možeš postati dobitnica Avon poklon paketa koji sadrži: Avon Anew Sensitive+ Dual Collagen kremu za lice, Avon True Ultra mat ruž i Avon Far Away Splendoria EdP, 50 ml.

Avon Anew Sensitive+ Dual Collagen krema za lice

 | Autor: PROMO PROMO

Iako je osjetljiva koža zahtjevna za izbor proizvoda, ona nije neuobičajena, već samo podsjetnik da proizvode za njegu treba birati pažljivo. Upravo zbog tog razloga, Avon je ponudio rješenje u novoj Anew Sensitive+ Dual Collagen kremi za lice, koja se bori protiv svih znakova starenja. Ova bogata krema vraća osjećaj zategnutosti i elastičnosti, zahvaljujući nagrađivanom Protinolu TM, koji potiče proizvodnju dva tipa kolagena. Krema će kroz samo 72h smanjiti crvenilo i umiriti osjetljivu kožu, smanjiti vidljivost sitnih linija i bora, ali i djelovati na obnovu zaštitne barijere kože te tako spriječiti daljnje isušivanje.

Avon True Ultra mat ruž

 | Autor: PROMO PROMO

Ruž za usne je uvijek malo više od običnog ‘make-up’ proizvoda, a pronaći u jednom ružu sve što tražimo od njega, nije lak zadatak. Ako ste u potrazi za mat verzijom, utoliko je zadatak teži. Avonov True Ultra mat ruž za usne učinio je korak više, pa sada u jednom proizvodu možete pronaći bogatu boju koja potpuno prekriva usne, ali ih neće pritom isušiti. Tajna ove nadograđene formule je u mješavini njegujućih ulja kako bi dobili svo bogatstvo boje, bez neugodnog zatezanja. Kremasta tekstura u sebi skriva ulje avokada, koje je zaslužno za ultra hidrataciju, a zamamni miris ruža dodatno će dobro utjecati na vaše raspoloženje.

Avon Far Away Splendoria EdP, 50 ml

 | Autor: PROMO PROMO

Novi, sofisticirani i luksuzni miris kuće Avon, inspiriran je Bliskim istokom, a uz poseban spoj rijetkih i skupocjenih sastojaka, Far Away Splendoria miris pruža osjećaj zavodljive raskoši. U ovaj miris utkan je prvi na svijetu akord bijelog ouda, koji tako predstavlja jedinstvenu mješavinu sastojaka. Agar ulje ili oud, najskuplje ulje u industriji mirisa, kojeg opisuju kao "rajski miris" ili "svetu aromu", podsjeća na Orijent, dok mirisna nota vanilije ostavlja kremasti dojam. Prepoznatljive note crne šljive zavodljivo spajaju ova dva sastojka i stvaraju jedinstvene note u mirisu parfema Far Away Splendoria.

Sada kad znaš što možeš osvojiti, na tebi je da glasaš za svog beauty favorita u svakoj od ponuđenih kategorija na linku, a potom odgovoriš na nagradno pitanje i čekaš da proglasimo dobitnika. Sretno!

 

Photo: PROMO

Komentari 0