Beauty

Za još bolji početak vikenda pripremili smo super nagradu: Osvoji La Piel poklon paket!

  • Natječaj Value4Money: beauty se već dobro zahuktao! Jesi li već glasala za svog favorita? 
  • Ako još nisi, napravi to sada i možda baš ti osvojiš današnju nagradu  
  • Naime, danas će jedna sretnica osvojiti dva superatraktivna proizvoda s potpisom omiljenog domaćeg brenda La Piel

Polako nam se približava vikend, a zar postoji bolja uvertira od osvajanja neke fora nagrade? Upravo takav sretan vikend može biti i tebi, jer imaš priliku osvojiti dva superatraktivna La Piel proizvoda koja ti jedva čekamo predstaviti! 

Tvoj zadatak je jednostavan i zanimljiv. Sve što moraš napraviti je posjetiti stranicu natječaja Value4Money: beauty, ostaviti glas za svoje beauty favorite i odgovoriti na nagradno pitanje. Ne zaboravi glasati za favorita u svakoj kategoriji! 

Nećemo te više držati u neizvjesnosti. Vrijeme je da ti otkrijemo što danas možeš osvojiti...

Natural Luxury Parfumed Shower Gel to Cream Amber ORANGE

 | Autor: PROMO PROMO

Moderna veganska formula ovog luksuznog gela za tuširanje spaja opojne mirise s prirodnim sastojcima te nježno čisti vašu kožu tijela, ostavljajući svilenkasti i mirišljavi osjećaj nakon korištenja. Amber Orange gel za tuširanje u kombinaciji s vodom i kružnim pokretima pretvara se u kremastu teksturu, a potom u nježnu pjenu, otpuštajući pritom dominantne baršunaste note ambera, opojnog tamjana i slatke naranče, dok u samoj bazi vladaju note mošusa, vanilije i pačulija. Gel ne sadrži agresivne sastojke koji mogu narušiti barijeru kože, već upravno suprotno, formula obogaćena glicerinom, organskim uljem divlje ruže i gotu kole hidratizirat će kožu i poboljšati elastičnost.

Natural Luxury Parfumed Body Lotion Nar NOIR

 | Autor: PROMO PROMO

Njega za tijelo je važan korak u zdravoj rutini brige o koži tijela. Zdrava, mekana i nahranjena koža su glavni pokazatelji kvalitetne njege, a miris će igrati važnu ulogu u tome kako se osjećamo. Bogata mješavina prirodnih sastojaka, hijaluronske kiseline, glicerina, antioksidativnih ekstrakata i organskih ulja čine Nar Noir losion za tijelo pravim luksuznim tretmanom za tvoju kožu. Nar Noir će dubinski hidratizirati i nahraniti kožu i pružiti ti baršunasti osjećaj na koži, dok će samozatajni i bogati mirisi ljiljana iz Casablance, šećerne vate, zadimljenog drveta, crvenog voća i šipka senzualno njegovati tvoja osjetila. Ne sadrži silikone, parafin, parabene i mineralna ulja.

Požuri, glasaj ovdje i ova dva ljepotana mogu biti tvoja! 

Dobitnice Value4Money nagradnih natječaja od subote 19.11.2022. do četvrtka 24.11.2022. su:

Dobitnica Rox Microderm PRO Elite uređaja (19.11.):
Kristina Jelinčić

Dobitnica dm poklon paketa (20.11.):
Ivana Vrbić

Dobitnica Avon poklon paketa (21.11.):
Maja Šapčevski

Dobitnica PIP kreme i losiona (22.11.):
Danijela Dusper

Dobitnica dm poklon paketa (23.11.):
Natalija Đurašinović

Dobitnica Avon poklon paketa (24.11.):
Matea Crnica

Photo: PROMO

Komentari 0