Beauty

Za blistavu kožu ovog ljeta potreban ti je ovaj proizvod od samo 44,90 kuna

Naša domaća kozmetička kuća, Immortella - Mediterranean beauty, koja je inspirirana prirodom i ljepotom Mediterana, ovog proljeća predstavlja inovaciju u njezi kože – 2u1 piling i masku za blistavi ten

Samo je njegovana koža lijepa i zdrava koža. Jedan od osnovnih beauty rituala je čišćenje lica koje je ključno ako želiš imati blistavu kožu lica. Tijekom dana na koži se sakupljaju razne bakterije i prljavštine, koje potiču starenje, posebno ako se koža ne čisti pravilno. Upravo zato proizvodi za čišćenje lica važan su početak svake beauty rutine, jer je potrebno s kože skinuti ostatke mrtvih stanica i višak sebuma te očistiti pore, kako bi koža bila spremna za daljnju njegu. Ovisno o tipu i specifičnim zahtjevima tvoje kože, lice možeš čistiti losionima, gelovima, pjenama ili uljnim čistačima. Stručnjaci savjetuju uporabu onih proizvoda koji ne narušavaju pH vrijednosti i hidrataciju kože.

Osim svakodnevnog čišćenja, preporučuje se u beauty rutinu jedanput do dva puta na tjedan uvrstiti i kvalitetan piling i masku, koji će odstraniti sve mrtve stanice kože, očistiti pore i zagladiti površinu kože. Vjerojatno si imala prilike koristiti masku za lice od gline, ili si barem čula za njih te koliko korisne mogu biti za tvoju kožu. Glina se koristi već tisućama godina zbog svojih zdravstvenih i detoksikacijskih svojstava. Ona izvlači toksine (poput slobodnih radikala, teških metala, pesticida i raznih kemikalija) iz kože i upija ih. Djeluje kao magnet za toksine, neovisno o tome na kakvoj se podlozi nalaze, zadržava ih u sebi te ih je moguće samo isprati s kože s glinom.   | Autor: Petra Mikšik Petra Mikšik

Naša domaća kozmetička kuća, Immortella - Mediterranean beauty, koja je inspirirana prirodom i ljepotom Mediterana, ovog proljeća predstavlja inovaciju u njezi kože – 2u1 piling i masku za blistav ten. Ovaj jedinstveni 2u1 tretman uklanja mrtve stranice i nečistoće, potiče cirkulaciju te obnovu kože.Kremasta maska na bazi bijele i zelene gline jednostavno se nanosi na lice, pri čemu fino usitnjene koštice marelice pružaju ugodan osjećaj čišćenja kože. Nježnom masažom, osim što se uklanjaju nečistoće i mrtve stranice te otvaraju pore, potiče se prokrvljenost, a samim time i obnova kože. Formula na bazi bijele gline obnavlja i umiruje kožu, a zelena glina uklanja toksine, višak sebuma i nečistoće iz kože. Uz dodatak ulja marelice i jojobe, maska sadrži i visokokvalitetno ulje smilja, kojem nerijetko tepaju da je zlatni nektar vječne ljepote.   

 | Autor: Petra Mikšik Petra Mikšik

A kako bi njega lica bila potpuna, tim iz Immortelle preporučuje njegu po redoslijedu kako bi svaki sastojak mogao doći do kože. Nakon pilinga i maske, preporučuju zaokružiti njegu hidratantnim tonikom, uljnim serumom koji intenzivno njeguje kožu i hranjivom kremom za lice. Piling i masku 2u1 preporučuje se koristiti dva puta na tjedan za savršeno baršunasti, matirani ten. Novu 2u1 masku potražite u svim dm prodavaonicama i u web trgovini www.immortella.eu po cijeni od 44,90 kn.

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Shutterstock/Instagram